Skip to content
Watch

Prime sneaker & consignment store eigenaar Non is Co-host van de Sneakerjagers On Air Podcast.

7 september 2019 14:39
Prime sneaker & consignment store eigenaar Non is Co-host van de Sneakerjagers On Air Podcast.

Bekijk HIER de eerste aflevering.

Zoals je misschien al gelezen hebt start Sneakerjagers zondag 8 september met de allereerste Nederlandstalige Podcast over sneakers met de naam: ‘Sneakerjagers On Air’ Sidekick van deze podcast is niemand minder dan Non van Leyp en de wereldberoemde sneaker- en consignment store Prime aan de Schoutenstraat 11 in Utrecht.

Als er iemand de sneakerwereld goed kent is dat Non die in 2004 samen met twee jeugdvrienden het Rotterdamse creatieve collectief Leyp startte met als basis hun gezamenlijke passie voor sneakers. Inmiddels zijn ze niet alleen bekend als voormalig wereldkampioen customizen van sneakers maar hebben ze vele ontwerpen achter hun naam staan. Al op hele jonge leeftijd was Non verzamelaar en stond zo’n beetje alles wat hij deed in het teken van creativiteit en product. Rond 2013 opende hij naast Leyp de sneaker- en consignment Store Prime in Utrecht.

De winkel aan de Schoutenstraat 11 werkt grotendeels op basis van ‘consignment’. Verzamelaars en liefhebbers kunnen bij Prime hun exclusieve paartjes laten taxeren en verkopen tegen een voor afgesproken tarief. Hierdoor staat de winkel vol met exclusieve paartjes, vintage sneakers en gewilde hype releases. De winkel is nationaal maar ook en vooral internationaal bekend bij sneakerfanaten die op zijn naar zijn of haar ‘Holy Grail’ Het klantenbestand van Non bestaat uit mensen over de hele wereld!

Non is dus de ultieme side-kick voor de podcast en weet met zijn achtergrond en kennis veel en uitgebreid te vertellen over het product, de merken, het ‘wereldje’ en de verkoopkanalen.

De eerste aflevering van de Sneakerjagers Podcast met onder andere Daan Boom en Vijz bespokes is te beluisteren vanaf zondag 8 september op iTunes en Spotify en te zien op het Youtube kanaal van Sneakerjagers.

Sneakerjagers On Air Podcast Non
De bekende Prime wand die op menig sneaker event te vinden is.