Skip to content
Watch

Jasper Lijfering, eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, is te gast in aflevering 5 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

24 juni 2020 16:00
Jasper Lijfering, eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, is te gast in aflevering 5 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

Valerio Zeno, host van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast, ontvangt in de vijfde aflevering van seizoen twee niemand minder dan de King of Vintage watches: Jasper Lijfering.

Jasper is eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, één van de (zowel niet de meest) toonaangevende boutiques in luxe vintage horloges. Het familie bedrijf bestaat al sinds 1987 en heeft een ware metamorfose doorgemaakt onder Jasper sinds 2014. Dit was het jaar dat Jasper het bedrijf over nam van zijn ouders. Sinds 11 jaar zit de winkel op de Singel in het centrum van Amsterdam en hier ontvangt en verwelkomt Jasper samen met zijn team dagelijks klanten die komen voor de beste luxe vintage horloges. Denk aan merken als Rolex, IWC, Patek Philippe, Audemars Piguet en Cartier.

Naast zijn succesvolle winkel weet Jasper ook online duizenden bezoekers te trekken met Amsterdam Vintage Watches. Doormiddel van videos waarin hij bijvoorbeeld de nieuwe vintage horloges in de winkel bespreekt of zijn mening geeft of de horloges van de spelers van Ajax brengt Jasper zijn passie voor horloges over op een groot publiek. Ondanks dat de horlogemarkt vrij gesloten is weet Jasper met de marketing via bijvoorbeeld YouTube en Instagram een grote doelgroep aan te spreken die interesse heeft in horloges.

In de vijfde podcast aflevering verteld Japer alles over zijn passie, ondernemerschap en natuurlijk sneakers! Deze nieuwe aflevering van seizoen 2 is vanaf vrijdag 26 juni 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.