Skip to content
Upcoming

Pop Trading Company X New Balance M1500

29 mei 2019 15:26
Pop Trading Company X New Balance M1500

Het Nederlandse skate label Pop Trading Company heeft zijn samenwerking aangekondigd met New Balance. Samen geven zij het iconische M1500 Made in England model van New Balance niet één, maar twee nieuwe colorways.

Pop Trading Company is opgericht in 2013. Het is een Amsterdams merk dat zich voornamelijk richt op de wereld van skateboarden in combinatie met de kledingstijlen van tegenwoordig. In eerste instantie verkochten zij alleen items van verschillende skate merken, maar vanaf 2015 is dit merk zijn eigen kledinglijn gestart. Nu zijn zij dus het merk dat bij andere stores wordt verkocht. Ondanks dit grote succes vergeet Pop Trading Company niet waarmee zij in 2013 begonnen zijn. Door een actieve rol te spelen binnen de Amsterdamse Skatewereld zullen zij, en voornamelijk ook de klanten, de oorsprong van dit merk niet snel vergeten.

De details

Pop Trading Company en New Balance geven de M1500 Made in England twee nieuwe colorways. De colorways verschillen behoorlijk van elkaar door het verschil in kleur en materiaal. De eerste colorway is namelijk gemaakt van getrommeld leer in een beige kleur. De andere colorway is juist voorzien van pigskin suède en mesh in een erg opvallende kleur, namelijk Electric Yellow. Bij beide colorways is de upper geheel voorzien van deze ene kleur. Verder vind je op deze sneakers nog een interessant detail. Het herkenbare “N” logo is namelijk reflecterend. Verder vind je nog New Balance branding op de tong en op de hiel. Ook de Pop branding kan natuurlijk niet missen. Dit is te vinden op de insole en op de lacekeeper. De uppers zijn geplaatst op een witte midsole. Dit zorgt voornamelijk bij de ‘Electric Yellow’ colorway voor extra rust. Uiteindelijk worden beide sneakers afgemaakt met een zwarte outsole.

Zaterdag 1 juni zullen deze sneakers al verkrijgbaar zijn in de Pop Trading Company store aan de Sint Annendwarsstraat 3a te Amsterdam. Houd er rekening mee dat de sneakers tussen de €170,- en €190,- gaan kosten. Vanaf maandag 3 juni worden de sneakers ook verkocht op de website. Uiteindelijk op vrijdag 7 juni zullen deze sneakers ook in de verkoop gaan bij andere retailers. Check hieronder de foto’s van deze twee colorways op de New Balance M1500 Made in England.Images by: Pop Trading Company