Skip to content
Upcoming

Pick of the Week #40: Nike Air Max 95 ‘Grape Reverse’

2 oktober 2019 09:00
Pick of the Week #40: Nike Air Max 95 ‘Grape Reverse’

De bladeren vallen van de bomen en het regent pijpenstelen, kortom: Het is herfst! De dagen dat je lekker op een t-shirt naar buiten kon zijn geweest. We kunnen ons gaan opmaken voor guur herfstweer en donkere dagen. Bij deze periode van het jaar horen natuurlijk ook bijpassende sneakers. De witte zomer sneakers kunnen weer de kast in en de wat donkere gekleurde sneakers komen weer te voorschijn. Vandaar dat wij voor de Pick of the week #40 hebben gekozen voor de reverse colorway van de Air Max 95 Grape, te weten de Nike Air Max 95 ‘Grape Reverse’.

Nike Air Max 95 ‘Grape Reverse’ details

Deze Air Max 95 LV8 sneakers van Nike zijn uitgerust met een ademend zwart-paars-zilveren textiel en leder bovenwerk met wavy overlays. De subtiele animal print en secure veters zorgen voor een custom fit en on-trend look. Final features zijn de blauwe veterlussen, de lichtgewicht foam midsole met zichtbare Air demping in de hiel en de Flex Grooves in de zool. De mini Swoosh en Air Max branding finishen de look.

De Air Max 95 ‘Grape Reverse’ is verkrijgbaar bij verschillende Nike retailers zoals JD Sports en Sarenza. Check voor een volledige store list van alle aanbieders de knop hieronder:

Nike Air Max 95 LV8 'Grape Reverse'

AO2450-002 · Prijs vanaf €233,-

Naar alle aanbieders
Air Max 95 'Grape Reverse'
Air Max 95 'Grape Reverse'
Air Max 95 'Grape Reverse'
Images: JD Sports