Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 95 ‘Neon’ krijgt een Big Bubble variant in 2025

10 juli 2024 16:19
De Nike Air Max 95 ‘Neon’ krijgt een Big Bubble variant in 2025

De Nike Air Max 95 viert in 2025 zijn 30-jarige bestaan en doet dit met een wel erg bijzondere release. Zo zal de Air Max 95 ‘Neon’, de OG colorway van het silhouet, in een Big Bubble variant verschijnen. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum.

Nike maakt zich klaar voor een wel erg bijzondere release. Na de release van de Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble, verschijnt de Air Max 95 nu ook met vergrote Air units. De sneaker verschijnt de ‘Neon’ colorway waarin het silhouet zijn debuut maakte in 1995.

Het ontwerp van de sneaker is geïnspireerd op de menselijke anatomie, met name de ribbenkast, en heeft een bovenwerk met kleuroverloop en opvallende neongroene accenten. De golvende overlays gebruiken verschillende kleuren grijs die mooi in elkaar overlopen.

De 2025 iteratie belooft grotendeels trouw te blijven aan zijn origineel. Het bovenwerk gebruikt de materialen mesh en leer. De middenzool is zwart en komt met drie Air units. Met name de Air unit in de voorvoet heeft een vergrote bubble gekregen, in vergelijking met de OG Air Max 95.

Het is nog niet bekend waar de Nike Air Max 95 Big Bubble ‘Neon’ zal gaan releasen. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en mis deze release niet. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates omtrent dit silhouet en meer.