Skip to content
Upcoming

Patta en New Balance introduceren het nieuwe 920-model

18 september 2020 15:30
Patta en New Balance introduceren het nieuwe 920-model

Voor de eerste product-samenwerking ooit hebben Patta en New Balance gewerkt aan het nieuw geïntroduceerde 920-model. Deze sneakers zijn gemaakt in de fabriek op de thuisbasis van New Balance, namelijk in het Britse Flimby.

Patta x New Balance 920

Als je goed kijkt kun je zien dat het nieuwe model van de New Balance 920 is geïnspireerd op de klassieke 900- en 1000-serie. En daarnaast is het bijgewerkt met een eigentijds en fris perspectief. Gekleed in vriendelijke aardetinten die overal in het bovenwerk te vinden zijn. Het gestroomlijnde silhouet is omhuld met Flimby’s vereerde kwaliteitsmaterialen. Met name hoogwaardig varkensleer, nubuck en overal reflecterende details – met een lichtgewicht ademend gaas en scherpe panelen om de tand des tijds te doorstaan.

Details

Een zilvergrijs reflecterend materiaal kleedt het N-logo op de zijkant. Net als op de tong, de toebox en de hielkap. Op dat laatste vind je ook een geborduurd NB-logo terug in het wit. Het karakteristieke Patta-logo is te vinden in de vorm van een logo op de tong. Ook is op de insole van de sneaker deze Patta branding terug te vinden.

Release Patta X NB 920

Neem hier een snelle blik op de 920 die momenteel op 20 september zal landen. De sneaker zal zondag 20 september 13:00 droppen bij Patta instore en in de Patta app! Wil je deze release niet missen? Check de releasekalender voor deze en nog veel meer releases!


Patta X New Balance 920

M920PTA · Prijs vanaf €367,-

Naar alle aanbieders
New Balance x Patta
New Balance x Patta

Images by Patta