Skip to content
Upcoming

Parra x Nike SB Blazer Low released deze maand!

12 juli 2019 16:22
Parra x Nike SB Blazer Low released deze maand!

De Parra x Nike samenwerking wordt doorgezet door de upcoming Dunk Low die de twee merken gaan uitbrengen. Nu hebben we een nieuwe beeld gekregen van de Parra x Nike SB Blazer Low! Dit liet Adrian Del Campo zien op zijn Instagram.

Piet Parra
Pieter Janssen of Piet Parra, is een Nederlandse grafisch ontwerper die bekend staat om zijn eigenzinnige illustraties. Piet Parra is oprichter van Rockwell Clothing dat we nu kennen als “By Parra”. Parra kennen we van zijn cartoon achtige designs, maar we kennen Parra natuurlijk ook van zijn sneakers. Een aantal van deze sneakers zijn de Air Max 1 ‘Cherrywoord’, Air Max 1 ‘Amsterdam’ en de 2018 uitgave van de Parra x Nike Air Max 1.

De details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit leer. Op de zijkant van de sneaker bevindt zich een vier dubbele Swoosh in de herkenbare Piet Parra kleuren blauw, rood en wit. Op de tong is de Parra branding te vinden met een abstracten kleuren patroon die ook in de binnenkant van de sneaker staat. De upper van de sneaker zit bovenop een witte mid- en outsole.

De Parra x Nike SB Blazer Low wordt 26 juli verwacht via Nike en andere Nike retailers. Check hieronder de afbeelding van de sneaker en houd onze releasekalender in de gaten!


Parra x Nike SB Blazer Low
Images by adriandelcamp