Skip to content
Brand

Pak alles wat je gemist hebt via StockX

3 januari 2022 20:00
Pak alles wat je gemist hebt via StockX

Van de Yeezy x Gap hoodies tot aan de Salehe Bemburry x Crocs Pollex Clog, het jaar 2021 zat vol met een hoop opmerkelijke releases. Mocht je een paar van deze drops gemist hebben, kunnen deze allemaal gevonden worden bij StockX. Dit zijn de beste en meest exclusieve releases uit 2021 van StockX.

Off-White x Nike Dunk Lot 1 & Lot 50

Off-White x Nike Dunk Lot 1 & Lot 50

In februari kwamen Nike en Off-White samen voor de ‘Dear Summer’ collectie. De samenwerking bestond uit 50 verschillende Off-White x Nike Dunk Lows en deelden allemaal hetzelfde design. Lot 1 en Lot 50 waren de meest opvallende paartjes en kregen in tegenstelling tot Lot 2 tot en met Lot 49 een andere colorway. In plaats van het hebben van een grijs met witte upper, kleuren deze paartjes wit en zwart. Beide paartjes hebben zilveren details, met Off-White brandingen op de hielen.

Off-White x Nike Dunk Low Lot 1

DM1602-127 · Nu voor €734,-

Bekijken bij StockX

Off-White x Nike Dunk Low Lot 50

DM1602-001 · Nu voor €726,-

Bekijken bij StockX

Salehe Bemburry x Crocs Pollex Clog ‘Cucumber’ & ‘Menemsha’

Salehe Bemburry x Crocs Pollex Clog 'Cucumber' & 'Menemsha'

Samen met Salehe Bemburry bracht Crocs in december de Crocs Pollex Clog uit. De twee namen brachten het slip-on model in een ‘Cucumber‘ en ‘Menemsha‘ colorway uit en hebben een vingerprint-achtig design. De bekende hielstrap van Crocs zijn ook op deze paartjes te vinden.

Eric Emmanual EE Basic Short FW21 Black/Varsity Red

StockX

Eric Emmanual, ook wel ‘The King Of Shorts’ genoemd, dropte in 2021 een paar opmerkelijke shorts. Met zijn merk ‘EE’ bracht hij elke week shorts uit en werden deze binnen no-time uitverkocht. Eric dropte het item in verschillende kleuren, maar gebruikte de kleur zwart het minst. Dus mocht je de ‘Black/Varsity Red’ shorts helaas niet voorbij zien komen op de EE website, zijn ze gelukkig nog wel te vinden bij StockX.

Supreme Frayed Logos Denim Trucker Jacket

StockX

Een ander opvallende piece die in 2021 uitkwam, is de Supreme Frayed Logos Denim Trucker Jacket. Het kledingstuk heeft een washed look en geeft het jack een vintage uitstraling. Verder is het Supreme logo meerdere keren in het wit gedrukt en kun je op de kraag een rode Supreme tag vinden.

Gucci x The North Face Padded Jacket ‘Green/Black’

Giccu x The North Face

The North Face staat bekend om zijn hoogwaardige outdoor items, waaronder de bekende Padded Jackets. In 2021 kwam het merk samen met Gucci en brachten zij de Gucci x The North Face collectie uit. Ook het Padded Jack kwam uit deze samenwerking voort en combineerde de kleuren groen met zwart. Het item heeft het bekende Gucci print gekregen en op de borst staan de namen van beide merken in het wit geschreven.

Aimé Leon Dore x New Balance 550 ‘Natural Green’

Aime Leon Dore x New Balance 550

In 1989 verscheen het 550-model van New Balance voor het eerst. De sneaker werd origineel ‘P550’ genoemd en werd gelanceerd als een basketbalschoen. In 2020 kwam het merk samen met Aimé Leon Dore en haalde de store het silhouet uit de archieven en maakte het model een comeback. Ook in 2021 konden New Balance en Aimé Leon Dore het niet laten om nog een 550 te droppen. Zo verscheen de ‘Natural Green’ op de markt en combineerde dit paartje de kleur wit met groene en gele accenten.

New Balance 550 Aime Leon Dore Natural Green

BB550A2 · Nu voor €349,-

Bekijken bij StockX

A24 x Online Ceramics ‘Hereditary’ Family Secret T-Shirt Tie Dye

StockX

Samen met filmproductie- en distributiebedrijf A24 bracht Online Ceramics een nieuwe collectie uit. De collectie is geïnspireerd op de film ‘Hereditary’ en bestaat uit een hoop opvallende items. Dit Family Secret Tie Dye T-shirt was een exclusief exemplaar en werd gedropt op de website van A24. Het shirt heeft een oranje met witte Tie Dye patroon met een grafisch printje aan de voorzijde.

Yeezy x Gap Hoodie

Yeezy x Gap

In Juni 2020 maakte Yeezy zijn samenwerking met Gap bekend. Toch werden de eerste items uit de samenwerking pas in juni 2021 gereleased. Na het droppen van de Round Jackets, verschenen ook de Yeezy x Gap hoodies. Deze werden in zes verschillende colorways gedropt en kunnen allemaal gevonden worden bij StockX.

Nike Dunk Low Retro ‘White/Black’

Nike Dunk Low

2021 was een goed jaar voor Nike en met name de Dunk Low was een geliefd model. In 1985 bracht Nike de Dunk uit als basketbal schoen. De sneaker werd als een high-top gereleased en al gauw volgde er een low-top variant. Het model heeft over de jaren heen verschillende colorways gekregen en de ‘Black/White’ is hier een mooie toevoeging op. De sneaker combineert de kleuren zwart en wit met elkaar en werd in verschillende maten gedropt.

Nike Dunk Low Retro 'Panda'

DD1391-100 · Nu voor €85,-

Bekijken bij StockX

LEGO Ideas ‘Home Alone’ Set

StockX

Naast schoenen en kledingitems, behoren ook de LEGO bouwsets tot de beste en exclusiefste releases van 2021. Geïnspireerd op de klassieke kerstfilm, kwam LEGO met de ‘Home Alone’ set. Met deze set bouw jij het huis van de familie McCallisters na. Mochten er LEGO boeven in het huisje komen gluren, kun je ze verjagen met de bijbehorende boobytraps uit de film.

Tot zo ver de beste en exclusiefste releases van StockX. Gelukkig kun je bij StockX nog een hoop andere drops vinden die in 2021 zijn uitgekomen. Of we in 2022 ook een hoop toffe items krijgen, moeten we nog afwachten.