Skip to content
Newsfeed

WNBA krijgt een eigen Air Jordan 3 ‘Desert Camo’

15 mei 2024 19:18
WNBA krijgt een eigen Air Jordan 3 ‘Desert Camo’

De WNBA, Women’s National Basketball Association, is officieel terug. Afgelopen week werden de eerste wedstrijden gespeeld in Amerika. Naast de spannende line-up van de competitie, lijkt er meer aandacht te zijn voor de sneakers die geïntroduceerd zijn in samenwerking met WNBA. Nu verschijnt de Air Jordan 3 ‘Desert Camo’.

De vrouwelijke basketbalcompetitie krijgt steeds meer en meer erkenning – zo ook in de sneakerwereld. Spelers als Caitlin Clark, A’ja Wilson en Angel Reese staan bekend om hun sterke shoe game zowel op als naast het veld. Jordan Brand speelt in op de wensen van de basketbalspelers en komt met een Air Jordan 3.

De Air Jordan 3 verschijnt in een ‘Desert Camo’ colorway, een motief dat op meer Nike sneakers is verschenen waaronder de recente SB Darwin Low in samenwerking met Supreme. Het bovenwerk is van canvas. Het WNBA logo is zichtbaar op de sockliner. Op de hiel is het Jumpman logo geplaatst.

De witte middenzool wordt ondersteund door een translucent buitenzool. De Air unit in de middenzool is transparant. Momenteel heeft de WNBA x Air Jordan 3 ‘Desert Camo’ nog geen officiële releaedatum. Naar verwachting zal de sneaker rond 13 juli 2024 releasen.

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates.

WNBA x Air Jordan 3 Desert Camo
WNBA x Air Jordan 3 Desert Camo
WNBA x Air Jordan 3 Desert Camo