Skip to content
Events

Onze favorieten uit de Nike End Of Season sale

24 december 2021 15:00
Onze favorieten uit de Nike End Of Season sale

De Nike End Of Season Sale is van start gegaan. In deze sale vind je een hoop items als sneakers, kleding items en accessoires. In de sale lopen de kortingen op tot wel 50%. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal favoriete picks geselecteerd. Deze items kun je in de End Of Season sale bij Nike scoren.

Nike Air Huarache

Nike Air Huarache
Nike End Of Season Sale

Het eerste item uit de Nike End Of Season Sale, is deze Air Huarache. Deze damessneaker combineert de kleuren zwart, rood en off-white. De upper is van neopreenachtig materiaal en de overlays zijn van leer. De hiel strap kleurt rood en heeft ‘NIKE’ erop gedrukt. De tong kleurt zwart en heeft het Huarache embleem.

Blazer Mid ’77 Jumbo

Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo

Ook de Blazer Mid ’77 Jumbo is voor een lage prijs te verkrijgen. Het item haalt zijn inspiratie uit de classic Mid ’77 en heeft een sock-like kraag. Op het middenpaneel is de Swoosh gezet. Deze is van groot formaat en loopt over de middenzool tot aan de hiel. De buitenzool kleurt lichtblauw en is translucent.

Swoosh Sport-bh dames

Nike swoosh sport bh
Nike End Of Season Sale

Een goede sport-bh is een must tijdens een work-out. Dit item kleurt zwart en heeft het Nike logo op de borst gedrukt. De bh heeft medium ondersteuning en een racerbackdesign op de rug. De sport-bh is gemaakt van 50% gerecyclede polyestervezels.

Sportswear Swoosh joggingbroek

Nike Sportswear Swoosh joggingbroek

Deze joggingbroek voor dames heeft twee grote Swoosh logo’s op beide benen. De broek kleurt zwart en heeft witte stiksels. De broek heeft bij de heupen twee steekzakken. Bij de enkels en heupen zijn elastische banden die de broek op zijn plek houden. De taille kan versteld worden met een trekkoord.

Nike Sportswear Club Fleece trui

Nike Sportswear Club Fleece
Nike End Of Season Sale

Dit sweatshirt voor heren heeft een opvallende oranje kleur. De trui heeft het Nike logo op de borst in het wit gestikt. De trui heeft een ronde hals en is gevoerd met fleece. Dit maakt het de ideale trui voor de komende winterdagen. Combineer de trui met de bijhorende joggingbroek en til je outfit naar een hoger niveau.

Sportswear Collection Essentials trui dames

Nike Sportswear Collection Essentials trui
Nike End Of Season Sale

Ook voor de dames is er een trui in de Nike End Of Season Sale te scoren. Deze trui is gevoerd met fleece en heeft een lichte kleur. Op de borst is een Swoosh gestikt. De trui heeft een relaxed fit en een ronde hals. Daarnaast is het sweatshirt in acht andere colorways te verkrijgen.

Nike Air Max 90 SE ‘Safari’

Nike Air Max 90 SE Safari
Nike Air Max 90 SE Safari
Nike End Of Season Sale

De Nike Air Max 90 SE ‘Safari’ is een opvallende. De sneaker werd in 2021 uitgebracht en heeft de bekende ‘Safari’ print op zijn design. Zo komt dit stippenpatroon terug op de mudguard en de veterogen. De neus en upper kleuren rood en de hiel heeft een opvallende gele kleur gekregen. Deze contrasteren goed met de zwarte elementen op de hiel en tong.

Sportswear Kinderjack

Nike Sportswear Kinderjack met synthetische vulling
Nike End Of Season Sale

Ook voor de kinderen hebben we een item geselecteerd. Dit jack is warm gevoerd en combineert de kleuren wit, groen en navy blauw. Het jack heeft het Nike logo op de borst gezet en heeft een capuchon. Op de heupen zijn twee zakken gezet en ook aan de binnenkant van de jas zit een zakje.

Air Presto Mid Utility heren

Nike Air Presto Mid Utility
Nike End Of Season Sale

Voor de mannen is er de Nike Air Presto Mid Utility. Deze sportieve sneaker heeft een opvallend uiterlijk en combineert de kleuren groen, rood en blauw. Op de hiel is een gele hiel cap te vinden. Deze loopt door tot de upper van het silhouet en dient hier als veteroog. De sneaker is opgebouwd uit elastisch materiaal, wat het een erg comfortabel paartje maakt.

Nike Air Max 95 Essential

Nike Air Max 95 Essential
Nike Air Max 95 Essential
Nike End Of Season Sale

Het laatste item uit onze favoriete picks, is deze Nike Air Max 95 Essential voor de dames. De AM 95 heeft een opvallende look en heeft meerdere Air Units in de middenzool. Het paartje kleurt zwart en combineert de materialen leer en mesh. De Swoosh op de hiel kleurt wit en op de hiel is het Nike Air logo gezet.

Dit waren een aantal favoriete picks uit de Nike End Of Season sale. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen? Klik dan op de knop hieronder. Voor de deals uit deze sale heb je geen kortingscode nodig.