Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete zomerschoenen bij Foot Locker

9 augustus 2022 10:12
Onze favoriete zomerschoenen bij Foot Locker

Bij de zomer horen natuurlijk ook speciale sneakers die dit seizoen uit de kast worden gehaald. Het einde van de zomer is nog niet in zicht, dus je bent nog zeker niet te laat. Om jou wat inspiratie te geven hebben wij onze favoriete zomerschoenen bij Foot Locker op een rijtje gezet. In het overzicht vind je vijf paar voor dames en vijf voor heren.

Scroll je liever zelf door het assortiment? Klik dan op de knop hieronder.

Zomerschoenen voor dames bij Foot Locker

1. Nike Tuned 1 Essential Eurocup | DV3456-100

We trappen het overzicht met de zomerschoenen bij Foot Locker af met de Nike Tuned 1 Essential Eurocup. De Air Max heeft een bovenwerk gemaakt van mesh in het wit. Op de upper zitten twee zwarte Swooshes over elkaar heen. Over deze Swooshes zit nog een extra Swoosh in het zilver.

De prijs van deze sneaker is €179,99.

Nike Tuned 1 Essential Eurocup

2. ASICS Gel Nimbus 9 | 1202A278.020

De ASICS Gel Nimbus 9 is sportief en stijlvol. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en leer en heeft meerdere overlays. De overlays bestaan uit licht- en donkerblauw en verschillende zilveren tinten. Op de hiel staat de naam van het silhouet.

De ASICS schoen kost €149,99.

zomerschoenen Foot Locker

3. adidas Gazelle | EF6507

De adidas Gazelle past bij alle outfits die je maar kan bedenken. Het bovenwerk van het klassieke silhouet is gemaakt van suède in een lichte beige kleur. De drie herkenbare adidas strepen aan de zijkant zijn gemaakt van leer in het wit, net als de heeltab en tong.

De prijs van de Gazelle is €99,99.

adidas Gazelle

4. Air Jordan 1 WMNS ‘Varsity Red’ | DJ4891-061

De Air Jordan 1 WMNS ‘Varsity Red’ is nog steeds op voorraad bij Foot Locker. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer en heeft een Swoosh van badstof. De overlays zijn rood, net als de Swoosh. Op de basis van het paar zien we een witte kleur. De kraag en tong kleuren grijs.

De Air Jordan 1 kost €179,99.

zomerschoenen Foot Locker

5. Nike Dunk Low | DH4401-104

Deze Nike Dunk Low heeft een bovenwerk gemaakt van leer. Op de basis van het paar zit een witte kleur. De overlays kleuren groenig. Deze kleur komt terug op de Swoosh met een witte paisley print er op.

De prijs van de Dunk is €119,99.

Nike Dunk Low

Zomerschoenen voor heren bij Foot Locker

1. New Balance 550 | BB550FB1

Ook voor heren heeft Foot Locker een hoop zomerschoenen. Deze New Balance 550 heeft een bovenwerk gemaakt van leer en suède. Bijna het gehele bovenwerk is wit. Rondom de upper zitten bruine accenten.

De 550 kost €149,99.

zomerschoenen Foot Locker

2. Salomon XT-6 Mindful | L41708600

Salomon is momenteel wel één van de populairste schoenmerken. Het outdoor-merk brengt de XT-6 dan ook in een hoop verschillende colorways uit. Op dit paar wordt vooral gebruik gemaakt van lila en beige, met een rood accent.

De prijs van de XT-6 is €174,99.

Salomon XT-6 Mindful

3. Nike Blazer Jumbo | DQ8769-100

De Nike Blazer Jumbo heeft een enorm grote Swoosh aan de zijkant van de schoen. Het lage model heeft een wit met grijs kleurenschema. De Swoosh is vuurrood en valt hierdoor erg op. Op de heeltab staat ‘NIKE’ in grote letters.

De Blazer Jumbo kost €89,99.

zomerschoenen Foot Locker

4. Nike Air Max 90 | DH4677-200

Deze Nike Air Max 90 is gemaakt met duurzame materialen. Het bovenwerk bestaat uit verschillende beige en groene tinten. De swoosh is in het zwart, wat voor een duidelijk contrast zorgt. Door de transparante middenzool zie je het Crater Foam duidelijk zitten.

De prijs van de Air Max 90 is €149,99.

Nike Air Max 90

5. Nike Waffle Debut | DV0527-001

We sluiten het overzicht met onze favoriete zomerschoenen bij Foot Locker af met de Nike Waffle Debut. Het bovenwerk van dit silhouet is erg kleurrijk, ondanks de witte basis. De overlays hebben een blauwe kleur gekregen en de Swoosh is in het rood.

De Waffle Debut kost €69,99.

zomerschoenen Foot Locker

Vergeet ook niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram voor het laatste nieuws over sneaker en streetwear.