Skip to content
Brand

Ontdek hoe je trendy looks creëert met de nieuwste sneaker releases bij Footdistrict

20 april 2024 06:47
Ontdek hoe je trendy looks creëert met de nieuwste sneaker releases bij Footdistrict

Voelt het alsof er nog iets ontbreekt aan je outfit? Dan ben je hier op de juiste plek beland. Of het nu gaat om het vinden van sneakers als de finishing touch, of juist het samenstellen van een outfit rondom die ene recent aangeschafte sneaker, vandaag helpen we jou om een trendy uitstraling te creëren met de hulp van Footdistrict!

Outfit 1: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Green Glow’

Omdat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Green Glow’ zo’n kleurrijk kleurenpalet heeft, hebben we een outfit samengesteld waarin deze schoen ook echt de blikvanger is. Om tot zijn recht te komen, hebben we de rest van de outfit ingetogen gehouden met een witte Robe di Kappa T-shirt en een zwarte Carhartt WIP broek.

Outfit 2: ASICS x Ennoy Gel-Nimbus

Terwijl de AJ1 ‘Green Glow’ de blikvanger was, biedt de ASICS x Ennoy Gel-Nimbus juist een minimalistische uitstraling die perfect is om te experimenteren met kleding. Denk bijvoorbeeld aan een Kenzo Shirt en Haikure Denim broek, gecombineerd met een Iuter Tote Bag met een opvallende graphic.

Outfit 3: New Balance x Joe Freshgoods M1000 JF1

Voor de derde outfit, hebben we de stoere vibe van de New Balance x Joe Freshgoods M1000 JF1 doorgezet naar de outfit. Je ziet de donkere zwarte en bruine tinten terugkomen in de Stone Island broek, het Iuter T-shirt en de Iuter bodywarmer.

Outfit 4: Saucony Progrid Omni 9 ‘Disrupt Pack’

Door het veelzijdige kleurenpalet van de Saucony Progrid Omni 9 ‘Disrupt Pack’ kun je veel kanten op. Een outfit gebaseerd op aardetinten, is in ieder geval zeker een goede keuze!

Outfit 5: Air Jordan Women’s 4 Retro ‘Vivid Sulfur’

Tot slot de langverwachte Air Jordan Women’s 4 Retro ‘Vivid Sulfur’, voorzien van een opvallend kleurenpalet. Al kun je ervoor kiezen om de sneaker tot zijn recht te laten komen met een ingetogen outfit, kun je er ook juist voor kiezen om de kleuren juist terug te laten komen in je outfit.

Hopelijk kun je hiermee je garderobe een frisse upgrade geven! Graag meer outfit inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de website van Footdistrict!