Skip to content
Newsfeed

On-Foot beelden van de Air Jordan 2 ‘Craft’

23 oktober 2022 15:09
On-Foot beelden van de Air Jordan 2 ‘Craft’

Verschillende colorways van de Air Jordan 2 hebben we het afgelopen jaar, 2022, voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld aan de grote samenwerkingen met Maison Château Rouge, Titan, UNION LA en J. Balvin. We kunnen wel stellen dat deze collabs nieuw leven hebben geblazen in de populariteit van het Air Jordan 2 model. Nu breidt Jordan Brand zijn collectie uit met een nieuwe colorway. Bekijk de kleurstelling hier!

De Air Jordan 2 ‘Craft’ heeft een neutraal kleurenschema, met een paar premium accenten. Het grootste gedeelte van de basis is gemaakt van soepel glad leer. Textured tan is geplaatst op de overlays, dezelfde kleur is ook te zien op de Air Jordan branding op de tong.

Verdere details komen in de kleuren ‘Sunset Haze’ en ‘Steel Grey’. Wat voor meer detail zorgt op het neutrale kleurenschema.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend voor de Air Jordan 2 ‘Craft’, wel verwachten wij dat deze WMNS exclusive in de lente van 2023 zal gaan droppen. Voor nu kunnen we genieten van de on-foot beelden hieronder!

Air Jordan 2 'Craft'
Air Jordan 2 'Craft'
Air Jordan 2 'Craft'
Air Jordan 2 'Craft'