Skip to content
Upcoming

Stussy en Nike voegen tweede Zoom Spiridon Cage 2 colorway toe

21 april 2020 21:19
Stussy en Nike voegen tweede Zoom Spiridon Cage 2 colorway toe

Enige tijd geleden kwamen Nike en het streetwear Stussy met een collab. Ze maakte samen twee toffe canvas colorways voor de Nike Zoom Spiridon. Voor de volgende samenwerking slaan de twee partijen hun handen weer ineen voor de Nike Zoom Spiridon. Dit keer krijgt het model een wat nostalgischere look. Er worden wederom twee colorways uitgebracht. Dit keer geven de colorways een directe knipoog naar de jaren 90. Kleuren als zwart, wit en neonkleuren worden niet bespaard.

Voor het bovenwerk heeft Nike gebruik gemaakt van een groot geoogd mesh materiaal. Het voordeel hiervan is dat je voetjes lekker luchtig en fris blijven. De luchtstroom door de sneaker heen wordt optimaal benut en het geeft ook nog eens een dynamische look.

De colorways van deze collab bestaan uit twee tegenpolen. De eerste colorway hebben we vorige week al kort besproken. Hij bestaat uit een voornamelijk wit bovenwerk met hierop zwarte Nike en Stussy branding details. De lining is felrood en geeft hierdoor de sneaker net dat beetje pit. De tweede colorway bestaat uit een zwart bovenwerk met hierover witte branding details van zowel Nike als Stussy. In dit geval hebben ze gekozen voor een neon gele lining in de binnenkant van de sneaker. 

Er is momenteel helaas nog geen vaste releasedatum bekend van deze Stussy x Nike Zoom Spiridon Release. We verwachten hier binnenkort wel weer meer informatie over te hebben. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor meer upcoming sneakers. Je vindt hier het complete overzicht van de sneakers die nog komen gaan, al uitgekomen zijn en de meest hyped sneakers.

stussy
stussy
stussy
Images by: Yankeekicks