Skip to content
Newsfeed

Nike SB Dunk Low krijgt ‘Chlorophyll’ colorway

11 oktober 2021 14:29
Nike SB Dunk Low krijgt ‘Chlorophyll’ colorway

De SB Dunk Low krijgt een nieuwe variant. Het Nike paartje krijgt een ‘Chlorophyll’ colorway en zal in 2021 uitgebracht worden.

Nike SB Dunk Low ‘Chlorophyll’ l BQ6817-011

De ‘Chlorophyll’ is geen onbekende colorway bij Nike. De SB Dunk Low haalt zijn inspiratie uit de Air Trainer 1 die hetzelfde kleurenschema deelde. De Air Trainer 1 ‘Chlorophyll’ werd in 1987 voor het eerste uitgebracht en is ontworpen door Tinker Hatfield. In 2020 werd het paartje opnieuw uitgebracht en in 2021 maakt de ‘Chlorophyll’ zijn verschijning op een SB Dunk Low.

De ‘Chlorophyll’ deelt de kleuren ‘Medium Grey’, zwart en wit. Het bovenwerk van de sneaker bestaat voornamelijk uit leer en de overlays zijn van suède. Op de neus en quarter zijn perforatiegaatjes, deze dienen voor het laten ademen van de schoen. De swoosh op het middenpaneel heeft een zwarte kleur gekregen, evenals de mudguard.

De naam van het model doet duiden op de groene kleur ‘Chlorophyll‘ dat Nike ook in andere modellen heeft gebruikt. Op de eerst verschenen foto van het model is deze groene tint niet erg duidelijk terug te zien, maar verschijnt op de tong en heeltab.

Het aankomend paartje heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt in 2021 nog verwacht. Nike heeft zelf nog geen officiële foto’s gedeeld, dus ook daar moeten we nog even op wachten. Houd de releasekalender in de gaten en mis geen enkele release. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Nike SB Dunk Low Chlorophyll