Skip to content
Upcoming

Nike released zondag 21 juni 2020 de nieuwe N7 collectie

18 juni 2020 16:52
Nike released zondag 21 juni 2020 de nieuwe N7 collectie

De zomer staat zo goed als voor de deur en zo ook de prachtige N7 collectie van Nike. Aankomende zondag, 21 juni 2020 is het zo ver, want dan komt de nieuwe collectie uit via nike.com.

De N7 collectie komt tot uiting in patronen die zijn geïnspireerd op planten die zijn te vinden in heel Amerika. Deze patronen roepen een helende kracht op. Als aanvulling op deze patronen zijn de kleuren van de collectie gebaseerd op de zachte pasteltinten van medicinale planten, zoals aloë, yucca, wilde roos, paardebloem en de stekelige peer.

Ook worden deze designelementen gebruikt in de kleding van de collectie. Natuurlijk doen de zachte pasteltinten ons denken aan de helende eigenschappen van de planten, terwijl gedurfde geometrische vormen hun kracht verlichten.

Nike’s N7 Fonds ondersteunt al langere tijd organisaties die sport- en bewegingsprogramma’s aanbieden aan jongeren. Daarnaast ondersteunen ze ook organisaties die bredere vormen van genezing aanmoedigen door middel van onderwijs en loopbaanontwikkeling.

In totaal zal de Nike N7 collectie beschikken over drie paar modellen en een paar badslippers. Zo zien we de Nike Air Max 90, Venture Runner en de Kyrie 6. De badslipper die is gebruikt is de Benassi slide. Het is duidelijk te zien dat er gebruik is gemaakt van zachte pastelkleuren. De Air Max 90 en de Venture Runner beschikken ook daadwerkelijk over de planten, terwijl de Kyrie 6 toch wat persoonlijker is. Hier zijn namelijk opvallende symbolen op te vinden die de persoonlijke reis van Kyrie Irving weerspiegelen.

Release informatie

Zoals we al zeiden zal de collectie op zondag 21 juni 2020 releasen. Helaas brengt Nike de N7 collectie altijd alleen in Amerika uit en kunnen wij de collectie dus niet op Nike scoren. Maar voor alles is een oplossing, natuurlijk zullen de sneaker in verloop van tijd wel op site zoals StockX verschijnen! Scroll naar beneden voor foto’s en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws wat betreft sneakers.


Nike N7 collectie
Nike N7 collectie
Nike N7 collectie
Nike N7 collectie
Images by Nike