Skip to content
Upcoming

Nike heeft twee klassieke colorways op de Blazer Mid Vintage gedropt

23 januari 2020 10:46
Nike heeft twee klassieke colorways op de Blazer Mid Vintage gedropt

Van de week werd bekend gemaakt dat Nike twee colorways zal uitbrengen op de gewilde Nike Blazer Mid Vintage. Vandaag is het dan eindelijk donderdag 23 januari 2020 en dat betekend dat de sneakers zijn uitgekomen! De sneaker is in een zwarte en blauwe colorway gedropt.

In de jaren ’70 debuteerde de Blazer als basketbal schoen. Al snel pakte Nike SB het model op en sindsdien werd de sneaker ook vaak gezien in de skatewereld. Dankzij het minimalistische design zie je de sneaker tegenwoordig ook veel in het dagelijkse leven, aangezien de Blazer Mid onder vrijwel al je kleding matched!

De twee colorways die zijn gedropt zullen ook geweldig samengaan met de kleding die jij erop wil dragen. Op de zijkanten en op de neus van de sneaker zal zien dat er suède patches zijn aangebracht. Deze patches zijn bevestigd op een lederen bovenwerk. Nu zul je misschien denken, waar zijn de zwarte en blauwe kleuren te vinden? Deze zijn te vinden op de Swoosh en op de Nike branding op de tong en achterop de hiel. Verder is het bovenwerk bevestigd op een witte rubberen zool.

Vandaag, donderdag 23 januari 2020, zijn beide colorways gedropt via Nike. Aan de sneakers hangt een prjiskaartje van €100,-. De zwarte colorway is ook voor dames verkrijgbaar! Scroll naar beneden om foto’s te bekijken die door Sneakerjagers zijn gemaakt. Vergeet ook niet om onze Releasekalender te checken voor de laatste info over deze twee geweldige colorways op de Nike Blazer Mid Vintage.


Nike Blazer Mid 77 Vintage OG 'Black Swoosh'

BQ6806-100 · Prijs vanaf €33,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Blazer Mid 77 Vintage OG 'Black Swoosh'

CZ1055-100 · Prijs vanaf €31,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid Vintage
Nike Blazer Mid Vintage
Nike Blazer Mid Vintage
Nike Blazer Mid Vintage
Afbeeldingen: Sneakerjagers

Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Blue'

BQ6806-103 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date