Skip to content
Upcoming

Nike Air Max Plus ‘Volt’ colorway nu verkrijgbaar

26 april 2019 13:58
Nike Air Max Plus ‘Volt’ colorway nu verkrijgbaar

Na de Nike Air Max Plus in een Black en Orange colorway, is er nu een gloednieuwe colorway verkrijgbaar. Dit keer is de Air Max Plus gesprayd met een ‘Volt’ colorway. Met deze sneaker val je enorm op door de combinatie van zwart met neon groen.

In 1998 vierde de Nike Air Max Plus zijn eerste release, en de sneaker werd al snel een icoon binnen de hiphop- en garagescene. Naast het vernieuwende ontwerp overtuigde de Air Max Plus ook hardlopers. Dit kwam vooral door de technische eigenschappen, zoals de beroemde Air-technologie, maar ook met de Nike Tuned-Air System. Hierdoor is het een ideale sneaker voor een stukje (hard)lopen of voor een opvallende look. Het model werd op straat ook bekend als de TN/Tuned 1 wat ook te vinden is op de sneaker.


De details

Deze editie van de Air Max Plus rust op een basis van zwart. De sneaker heeft een gesprayd uiterlijk met de kleur ‘Volt’. Dit zie je vooral boven op de sneaker wat uitloopt naar de zijkanten. Ook in de midsole komt de kleur terug wat doorloopt in de outsole. Toch komt het merk Nike weer sterk naar voren. Aan de zijkant zie je het welbekende Swoosh logo in het Metallic Silver. Op de tong van de sneaker zie je het Nike Air logo in het zwart. Zelfs de gekozen technologie van de sneaker komt terug op het ontwerp. Dit zie je terug op de hiel met het ‘TN Air’ kenmerk.

De Nike Air Max Plus TN SE “Spray Painted” is nu verkrijgbaar bij 43einhalb voor €170,-.


Nike Air Max Plus TN SE "Spray Painted"

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
CI7701-700 Nike Air Max Plus
CI7701-700 Nike Air Max Plus
CI7701-700
CI7701-700 Nike Air Max Plus
Images by 43einhalb