Skip to content
Newsfeed

Nike combineert de Air Max Plus met het Tiempo voetbalsilhouet

24 maart 2024 06:37
Nike combineert de Air Max Plus met het Tiempo voetbalsilhouet

Nike is een pionier in het herdefiniëren van de grenzen van sneakerinnovatie en met de Air Max Plus Tiempo ‘Black/White’ hebben ze dit opnieuw bewezen. Deze unieke creatie combineert de kenmerkende ontwerpelementen van de Air Max Plus met het tijdloze silhouet van de Tiempo voetbalschoen.

🎨 Colorway: Black/White
#️⃣ Stylecode: HF0074-001
📅 Release: 2024

Deze Air Max Plus is gemaakt van hoogwaardig zwart leer, wat een luxueuze uitstraling geeft en ook zo aanvoelt. Op zowel de laterale als mediale zijkanten zijn de Swoosh-logo’s in wit aangebracht, terwijl het herkenbare ‘Tn’-embleem rond de hiel is geplaatst.

Wat ook zeker niet onopgemerkt blijft, is de opvallend grote tong, die het hele vetersysteem overlapt. Verder is het gehele bovenwerk gedetailleerd met stiksels. Deze kenmerken zijn direct overgenomen van de Nike Tiempo voetbalschoen uit 1994.

Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend, maar we verwachten dat de Nike Air Max Plus Tiempo ‘Black/White’ in de zomer van 2024 verkrijgbaar zal zijn. Bekijk nu eerst de beelden hieronder, terwijl we wachten op meer informatie!

Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' HF0074-001
Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' buitenzool
Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' Tn-logo
Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' tonglabel
Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' HF0074-001
Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' HF0074-001
Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' tonglabel Swoosh
Nike Air Max Plus Tiempo 'Black/White' HF0074-001 hiel