Skip to content
Brand

Het Nike Air Max Plus EC24 pack is gedropt bij Foot Locker

31 mei 2024 22:07
Het Nike Air Max Plus EC24 pack is gedropt bij Foot Locker

De Nike Air Max Plus blijft ons verbazen met nieuwe ontwerpen. Onlangs kreeg het silhouet een vernieuwing met een mesh basis en een gebogen gegoten overlay, waardoor de Nike Air Max Plus Drift ontstond. De geliefde ‘Voltage Purple’ kleurstelling, gepresenteerd door Mbappé, maakte ook een comeback en wist opnieuw onze harten te veroveren.

Nu, in mei 2024, brengt Doku, de talentvolle linksbuiten van Manchester City, ons de nieuwste toevoeging: de ‘Sunset Pulse’. Deze colorway springt in het oog met een levendig roze kleur, waardoor het een must-have wordt voor de zomer.

Naast de Nike Air Max Plus is ook de Plus 3 in een nieuwe kleurstelling gelanceerd. Beide modellen zijn nu verkrijgbaar bij Foot Locker, check ze via de knop hieronder!

Benieuwd naar de Nike Air Max Plus Drift? Lees dan: Ontdek het nieuwste Tuned Air model van Nike: de Air Max Plus Drift.

Nike Air Max Tuned 1 ‘Sunset Pulse’ | HF3837-600

De Nike Air Max Tuned 1 ‘Sunset Pulse’ heeft een zachte, maar opvallende kleurverloop over het bovenwerk lopen. De gradiënt begint met een zachte babyroze aan de bovenkant, die geleidelijk verloopt naar felroze. Dit doet denken aan de look van enkele van de meest iconische Air Max Plus colorways, zoals de ‘Sunset’, ‘Tiger’ en ‘Hyper Blue’.

Nike Air Max Tuned 1 'Sunset Pulse' | HF3837-600
Nike Air Max Tuned 1 'Sunset Pulse' | HF3837-600

Bovendien zijn er zwarte TPU-overlays te zien over de basis van de schoen. Deze zwarte kleur strekt zich uit tot de tussenzool, hiel, Swoosh, voering, binnenzool en buitenzool, wat zorgt voor een opvallend contrast. Nog een opvallend detail is het deel van de tussenzool dat in het wit is uitgevoerd. De algehele pinky vibe wordt afgemaakt met roze Air-units.

Nike Air Max Tuned 1 'Sunset Pulse' | HF3837-600

Nike Air Max Tuned 3 ‘Black Sunset Pulse’ | HF3838-001

Zoals eerder genoemd zal er ook een Nike Air Max Tuned 3 gaan droppen. Deze sneaker heeft bijna dezelfde kleuren als de vorige, maar met een andere gradiënt op het bovenwerk, wat zorgt voor een ‘All Night’ look.

De gradiënt gaat van zwart naar lichtgrijs. De roze accenten zie je op de Swoosh op het middenpaneel, de eyestays, de strepen op de hiel en het Tuned Air-logo. Dit benadrukt de belangrijkste elementen van de sneaker.

Nike Air Max Tuned 3 'Black Sunset Pulse' | HF3838-001
Nike Air Max Tuned 3 'Black Sunset Pulse' | HF3838-001

Hoe style ik de Nike Air Max Tuned 1 & 3?

De twee silhouetten hebben een opvallend design en zijn daarom niet altijd makkelijk te stylen. Om je wat inspiratie te geven, laten we hieronder een outfit zien die bij beide modellen past. Bij Foot Locker kun je namelijk niet alleen deze sneakers vinden, maar ook de beste kledingstukken om je look compleet te maken.

Hopelijk heeft dit je wat inspiratie gegeven. Wil je een sneaker uit het Air Max Tuned EC24 pack scoren? Klik dan snel op de onderstaande knop voordat ze uitverkocht zijn!

Blijf op de hoogte van alle updates in de sneakerwereld door Sneakerjagers te volgen op Instagram.