Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 95 dropt een verfrissende Melon Tint colorway

18 juni 2020 10:55
Nike Air Max 95 dropt een verfrissende Melon Tint colorway

Naast de Nike Air Max 90 is viert ook de Nike Air Max 95 een jubileum. Het model is inmiddels al 25 jaar oud. Ondanks dat Nike zich focused op de 5 jaar oudere Air Max 90, laten ze de 25e verjaardag van de Air Max 95 niet zomaar voorbij gaan. Later dit jaar dropt de Nike Air Max 95 OG ‘Neon’ maar op zeer korte termijn dropt de Nike Air Max 95 ‘Melon Tint’! En nee, dit keer is de colorway niet geïnspireerd op dieren printen en is die ook niet versierd met gouden versieringen. Deze sneaker genaamd de ‘Melon Tint’ komt exclusief voor dames en heeft een heerlijke Summer vibe van pastel tinten. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Maar voor je het weet is het zo ver, lees dus snel verder.

Nike Air Max 95 ‘Melon Tint’ | CZ5659-600

De AM95 viert zijn verjaardag uitgebreid, en ons hoor je zeker niet klagen! De zool eenheden zijn eenvoudig gehouden en hebben een zwarte outsole met een klassieke witte midsole gekregen. Het bovenwerk van de Nike Air Max 95 is bekleed met Summer ready pastelkleuren. De overlays die het dichtst bij de Air Max tussenzool liggen en de de veterlussen genieten de ‘Atomic Pink’ tint. De andere tussenlagen bevatten een wat lichtere ‘Volt’ tint en de smaakvolle ‘Melon Tint’. Versteviging bij de teen en de ‘witte’ tong nemen verder deel van het oranjeachtige schema, net als de gesplitste “Air Max” branding. Met dit paar genaamd de ‘Melon Tint’ ben jij zeker weten voorbereid voor de zomer!

Release info

Een releasedatum is helaas nog niet vastgesteld van de heerlijke Air Max 95 Melon Tint, maar we kunnen het paar verwachten in de zomer van 2020 bij o.a. Nike.com en diverse geselecteerde Nike retailers. De sneaker is inmiddels al wel gedropt in Azië. Dus voor dat het paar hier dropt gaat het niet heel lang meer duren. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Nike