Skip to content
Newsfeed

Nieuwe Joe Freshgoods x New Balance 650 samenwerking onthuld

8 augustus 2023 10:55
Nieuwe Joe Freshgoods x New Balance 650 samenwerking onthuld

Nadat Joe Freshgoods en New Balance eerder dit jaar samenwerkend werden gespot voor de ‘Beneath the Surface’ pack, hebben ze ons nu geteased met een nieuwe New Balance 650 collab. Bekijk hieronder de eerste beelden en lees alles wat we tot nu weten van de verwachte Joe Freshgoods x New Balance 650 samenwerking!

De preview viel niet direct op. Hij was namelijk subtiel geïntegreerd in Joe Freshgoods recentste ‘Across Town’ campagne met Mitchell & Ness. In deze campagne werden officiële Cubs en White Sox shorts en 5950 fitted hats van New Era gepresenteerd. Maar daarnaast verscheen bij één van de modellen de neutraal gekleurde sneaker met grijstinten JFG-branding.

Net zoals we bij de 550 variant in de ‘Conversations Amongst Us’ collectie zagen, heeft deze NB 650 een kleurenpalet van ‘Sail’ tinten. Daarnaast zorgt de combinatie van leer en suède voor een zeldzame mengeling van grijstinten die zich over de loopzool uitstrekken. Bovendien benadrukt dit de bolvormige profiellogo’s en het JFG-logo aan de achterkant. Verder wordt het ontwerp afgemaakt door JFG-branding dat de gebruikelijke ‘650’ branding op de voorvoet en tong vervangt.

Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend. Wel kun je verwachten dat New Balance en Joe Freshgoods dit binnenkort bekend zullen maken. Houd daarom onze Instagram en nieuwspagina in de gaten om up-to-date te blijven van deze release!

Joe Freshgoods New Balance 650