Skip to content
Upcoming

New Balance is terug met twee nieuwe ML860XG

11 maart 2020 11:21
New Balance is terug met twee nieuwe ML860XG

New Balance is een naam die je tegenwoordig vaker hoort vallen, en dat ook in de streetwear en sneaker wereld. Het merk houdt niet van stil zitten en dat weten we inmiddels. Ze hebben nu namelijk ook weer twee nieuwe colorways ontworpen die vanaf 14 maart verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers vanaf 120,-.

New Balance

Het Amerikaanse bedrijf uit 1906 is tegenwoordig een must have voor sneaker liefhebbers. De bekendheid en roem is 30 jaar geleden begonnen. Het was sowieso al een sneaker die de bedenker William J. Riley had ontwerpen speciaal voor mensen met voetklachten. Met speciale aangepaste inlegzolen en sneakers. Schoenen voor de sportwereld werden pas in 1941 geproduceerd. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen. De colorways blijven maar komen, en de samenwerkingen met grote namen zijn ook niet te missen.

New Balance ML860XG ‘Cream’ en de New Balance ML860XH ‘Grey’

Met de nieuwste New Balance zijn ze de geschiedenis ingedoken. Het ML860 model is terug. Wel in een vernieuwd jasje, de subtiele sneaker heeft een rustig uiterlijk. De ‘Cream’ bezit suede en mesh, op de hiel hebben ze groene en rode kleuren gedetailleerd. De ‘Grey’ heeft zijn iconische grijze kleur behouden, dit is verwerkt op het gehele bovenwerk. Daar nog bovenop zit een witte rubberen buitenzool. De sneakers zijn dus behoorlijk simpel maar zeker weten niet saai, ze zijn super strak en hebben de comfort die we gewend zijn van New Balance. Een sneaker die je niet wilt missen.

Release info

Zaterdag 14 maart zijn de New Balance ML860XG ‘Cream en de New Balance ML860XG ‘Grey’ verkrijgbaar vanaf 120,-. Ben je nou benieuwd bij welke store? Check dan onze releasekalender. Hier kan je alle informatie vinden die je nodig hebt, ook voor andere sneakers die binnenkort uitkomen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ben je altijd up to date over de tofste sneaker nieuwtjes.

New Balance ML860XG 'Cream'

ML860XG · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
New Balance ML860XG
New Balance ML860XG

New Balance ML860XH 'Grey'

ML860XH · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders
New Balance ML860XG
New Balance ML860XG
Images by New Balance