Skip to content
Newsfeed

New Balance heeft twee sneakers uitgebracht speciaal voor de London Marathon

16 maart 2023 16:13
New Balance heeft twee sneakers uitgebracht speciaal voor de London Marathon

Naar aanleiding van de TPC London Marathon brengt New Balance twee hardloopsneakers uit. Het tweedelige pack bestaat uit de New Balance London Edition FuelCell SuperComp Elite v3 en de New Balance London Edition Fresh Foam X 880 v13. De sneakers zijn nu beschikbaar op de website van New Balance.

De TPC London Marathon, ook wel de London Marathon genoemd, had zijn eerste editie in 1981. De marathon wordt elk jaar gehouden om geld in te zamelen voor goede doelen. New Balance is sinds 2017 een van de sponsors van de marathon en dit is daarom niet de eerste ‘London Edition’ samenwerking van NB. Klik hier om eerdere modellen te bekijken.

De sneakers zijn speciaal ontworpen om lange afstanden mee af te leggen. Beide modellen bevatten ook een speciale London run tongue label. De FuelCell SuperComp Elite v3 is licht van gewicht, dit is gunstig voor tijdens het rennen. De upper is van gebreid materiaal en laat de sneaker ademen tijdens de work-out.

Het Fresh Foam X 880 v13 model komt met een zachte en ondersteunende tussenzool die comfort biedt bij elke stap. Het bovenwerk bestaat uit synthetisch mesh. De sneaker heeft een gestroomlijnde vorm en is zo ontworpen om te zorgen dat je minder weerstand voelt tijdens het hardlopen.

Op 23 april 2023 gaat de marathon van start en je kun zelfs virtueel meedoen! Om de marathon te voltooien moet je ongeveer 26 kilometer afleggen. Haal jij de finishlijn met het New Balance London Edition pack?

New Balance FuelCell SC ELITE V3 beide schoenen zijkant
New Balance FuelCell SC ELITE V3 linker zijkant
New Balance FuelCell SC ELITE V3 rechter zijkant
New Balance FuelCell SC ELITE V3 onderkant
New Balance FuelCell SC ELITE V3 achterkant
New Balance FuelCell SC ELITE V3 bovenkant
New Balance fresh foam 880v13 beide schoenen zijkant
New Balance fresh foam 880v13 linker zijkant
New Balance fresh foam 880v13 rechter zijkant
New Balance fresh foam 880v13 achterkant
New Balance fresh foam 880v13 onderkant
New Balance fresh foam 880v13 bovenkant