Skip to content
Upcoming

MTV x Puma RS-X Collaboration

26 februari 2019 16:05
MTV x Puma RS-X Collaboration

Puma brengt in samenwerking met MTV twee nieuwe colorways uit voor de RS-X, namelijk de RS-X Tracks. De inspiratie voor deze sneakers is gehaald uit de jaren ’80. In het jaar 2006 zijn Puma en MTV ook een samenwerking aangegaan, hierbij stond de Puma Clyde centraal.

MTV is in het jaar 1981 van start gegaan met het concept om non-stop videoclips uit te zenden op televisie. Tegenwoordig bestaat MTV uit veel meer onderdelen dan alleen videoclips. MTV is zich namelijk gaan verbreden door tv-programma’s te maken, maar ook door verder te kijken dan alleen televisie. MTV is niet langer een muzieknetwerk, maar een netwerk voor de jongerencultuur.

De twee colorways van de Puma RS-X Tracks zijn geïnspireerd op de jaren ’80. Dit komt dus omdat MTV in die tijd is ontstaan. Ook is de ‘Dad shoe’ trend weer terug te vinden op deze sneakers. De kleuren die je terugziet op beide sneakers zijn teal en paars. op de ene sneaker worden deze kleuren gecombineerd met een witte basis, op de andere sneaker worden met de kleur zwart. Ook is het logo van MTV te zien op de sneakers, waardoor de samenwerking duidelijk naar voren komt.

De MTV x Puma RS-X Tracks wordt gereleased op donderdag 14 maart 2019, de prijs is helaas nog niet bekend. Voor de laatste info over deze sneakers houd je de releasekalender in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


MTV x Puma RS-X Tracks

Releasedatum: 14 Maart 2019
Prijs: T.B.A.

Images by: Puma