Skip to content
Newsfeed

Wat de PUMA RS X EFEKT PRM ‘All Eyes On Us’ zo bijzonder maakt

26 juli 2023 15:13
Wat de PUMA RS X EFEKT PRM ‘All Eyes On Us’ zo bijzonder maakt

De populaire RS-X lijn van PUMA heeft ons keer op keer versteld doen staan met nieuwe modellen zoals de PUMA RS-X3 Puzzle, of de PUMA RS-X Reinvent en velen meer. Nu introduceert PUMA een nieuw model in de RS-X lijn, een herziene versie van de ‘PUMA RS-X Efekt‘, die bekend staat om zijn futuristische retro design en edgy opvallende details.

PUMA’s nieuwste silhouet, de RS X EFEKT PRM ‘All Eyes On Us’, wordt op 27 juli 2023 uitgebracht.

De sneaker heeft een sportieve retrolook met een grove zool die het paar een extra modern tintje geeft. De RS X EFEKT PRM ‘All Eyes On Us’ doet zijn naam eer aan en zal zeker veel aandacht trekken met zijn ongewone look.

De kleurstelling in de kleuren zwart, wit met beige suède elementen maakt de sneaker de perfecte allrounder voor een trendy, sportieve look die overal bij past. De hoogwaardige materialen geven het ontwerp een chique uitstraling.

De sneaker ziet er niet alleen bijzonder uit, maar komt ook met een PU-middenzool. De rubberen buitenzool en natuurlijk de beproefde RS-technologie komt ook met alle technische details om een comfortabel gevoel en maximaal comfort te garanderen.

Je kunt PUMA’s nieuwste silhouet vanaf 27 juli 2023 kopen voor € 99,95 bij PUMA en andere retailers. Hieronder hebben we een aantal foto’s van de PUMA RS X EFEKT PRM ‘All Eyes On Us’ voor je. Klik op de button voor meer informatie:

Check voor meer sneaker nieuws en informatie over de nieuwste drops onze Sneakerjagers nieuwspagina.

PUMA RS-X