Skip to content
Staff Picks

Most Wanted Sneaker Releases – Week 28

12 juli 2022 21:13
Most Wanted Sneaker Releases – Week 28

Het is weer tijd dat we kijken naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’. In deze serie kijken we elke dinsdag naar de meest gewilde sneakers van de voorgaande week. In de week van 4 tot en met 10 juli 2022 zijn weer verschillende bijzondere collabs uitgekomen. Zo dropte deze week het Jacquemus x Nike Air Humara two-pack en de atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG ‘Alley Cats’.

De keerzijde van populaire sneakers is dat ze snel uitverkocht raken. Gelukkig is het dan nog wel mogelijk om een paar te verkrijgen via de verschillende sneaker marktplaatsen. Op de Sneakerjagers resell pagina kun je zien via welk resale platform je jouw favoriete sneaker het voordeligst kan verkrijgen. Laten we kijken naar de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 28.

Jacquemus x Nike Air Humara

We trappen de ‘Most Wanted Sneaker Release’ van deze week af met het Jacquemus x Nike Air Humara two-pack. Met deze samenwerking heeft het Franse modemerk de retro hiking sneaker van Nike in een nieuw, luxe jasje gestoken.

Jacquemus x Nike Air Humara ‘White’ | DR0420-001

De Jacquemus x Nike Air Humara ‘White’ heeft een basis van hoogwaardig glad leer dat wit kleurt. Verder is de sneaker bekleed in crème kleurige overlays van een harig suède. Op de mudguards en de heel tab zit leer dat ook crème kleurt.

Het paar heeft ook nog bijzondere details. Zo zit op het middenpaneel nog een goudkleurige mini-Swoosh. Door de hak, het middenpaneel en de tong loopt nog een bruin-witte veter. Ter afronding heeft het paar een witte misole met een gum outsole.

Jacquemus x Nike Air Humara ‘Brown’ | DR0420-200

De Jacquemus x Nike Air Humara ‘Brown’ is bekleed in leren underlays die diepbruin kleuren. Hieroverheen zitten beige overlays van een harig suède. De mudguards zijn, net als underlays, van bruin leer.

Ook deze Air Humara is voorzien van hoogwaardige detaillering. Zo zit op het middenpaneel weer een gouden mini-Swoosh en loopt door het een bruine-rode veter. De midsole heeft een beige basis met een zwart mesh patroon. Ten slotte, heeft het paar een zwarte outsole.

Jacquemus x Nike Air Humara 'White'

DR0420-001 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

Jacquemus x Nike Air Humara 'Brown'

DR0420-200 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders

New Balance 990v3 ‘Sea Salt’ | M990AL3

De New Balance 990v3 ‘Sea Salt’ is de nieuwste sneaker uit de Made in the USA lijn onder het creatieve bestuur van Teddy Santis. Het paar kleurt bijna helemaal wit, wat het een ideale zomersneaker maakt.

Het bovenwerk heeft een basis van wit mesh. Hieroverheen zitten overlays in verschillende wit-tinten. Zo zijn de overlays bij van ‘Sea Salt’ wit leer en is de neus van een crème kleurig leer. Op de toebox en bij de kraag zitten ook nog grijze underlays.

Ook zit bij de hak en het ‘N’ logo nog zilver-kleurige accenten. De 990v3 wordt afgemaakt met een vintage style vergeelde zool en een zwarte outsole.

New Balance 990AL3 'Sea Salt'

M990AL3 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid ‘Edge’ | DR0501-101

De Air Jordan 1 Mid ‘Edge’ is een gesplitste sneaker. Vanaf de buitenkant lijkt het alsof het paar een klassieke ‘Panda’ colorway heeft, met een wit leren basis en daaroverheen zwart leren overlays.

Aan de binnenzijde is dit compleet het tegenovergestelde. Hier heeft de sneaker een zwarte basis met daaroverheen witte overlays. Verder is het paar voorzien van zwarte veters, een witte midsole en een zwarte outsole.

Air Jordan 1 Mid 'Edge'

DR0501-101 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 WMNS ‘Neapolitan’ | CK9246-102

De Air Jordan 3 WMNS ‘Neapolitan’ bestaat uit de drie kleuren van Neopolitan ijs: wit, roze en bruin. Het bovenwerk van dit paar is bekleed in het vanille wit leer. Op de neus en de hak zit de iconische AJ3 elephant print.

De midsole is sail-kleurig, met een aardbei roze gloed bij de hak. De Neopolitan colorway wordt afgemaakt door de chocoladebruine outsole.

Air Jordan 3 WMNS 'Neapolitan'

CK9246-102 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders

Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG ‘Alley Cats’ | 1201A529-020

Als laatste, maar zeker niet de minste, is de Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG ‘Alley Cats’. Op het bovenwerk van dit paar wordt een bijzondere mix aan materialen en kleuren gecombineerd. De neus en hak zijn van een grijs suède. Op de heel tab en bij het middenpaneel zitten overlays van beige koeienhaar.

De veteroogjes zijn opgesplitst in twee verschillende paars-tinten die beiden van suède zijn. Een paars glimmend satijn bekleed de tong. Verder zijn de wit leren Asics tijgerstrepen ook nog eens glow-in-the-dark. Het paar komt standaard gestrikt met groene veters, maar in de doos zitten ook nog paarse veters. Ten slotte, heeft de sneaker een witte-paarse midsole en een outsole in de kleuren zwart, wit en limoengroen.

Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG 'Alley Cats'

1201A529-020 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 28. Wil je nou altijd op de hoogte zijn van alle hyped sneakers? Download dan de Sneakerjagers app! Hier vind je het laatste sneaker nieuws, een release kalender, leuke giveaways en sneaker release informatie allemaal in één plek.