Skip to content
Upcoming

Moomin x Karhu verassen ons met sneakers voor jou en de kleine

20 maart 2020 09:04
Moomin x Karhu verassen ons met sneakers voor jou en de kleine

Er komt een nogal bijzondere samenwerking aan, namelijk die van Moomin x Karhu. Karhu zullensamen met het stripboek Moomin uit 1945 wel drie sneakers uitbrengen. Waarvan één voor kids! We kunnen je alvast melden: ze zijn niet saai! Ze zijn heel kleurrijk en je blijft maar kijken naar de details. Vanaf aanstaande zaterdag 21 maart zullen ze al verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers.

Moomin

Tove Jansson is geboren in 1914, zij was een heel creatief meisje en begon in 1935 met Moomin tekeningen. In 1945 lanceerde zij haar eerste Moomin boek, niet heel lang erna kwam er een tweede boek. Het begon klein, maar is inmiddels gegroeid tot een echte klassieker voor kinderen. Met strips, boeken, series en films staan er nog veel meer dingen op de planning.

“A proper introduction”

Na het maken van het Aria 95 model die geïnspireerd was op het boek Moominland Midwinter uit 1957, keren ze terug. De samenwerking van Karhu X Moomin is weer terug op rails en aankomende zaterdag droppen ze maar liefst drie nieuwe sneakers. Dit keer bestaat de collectie genaamd “A Proper Introduction” uit de Albatross 82, Legacy 96 en de Albatros kid voor de mini. De Albatross 82 is gekleed in een “Stellar/Cameo Blue” colorway, hij heeft een diepblauwe suede bovenkant met een paneel dat een klein Moomin karakter benadrukt. De Legacy heeft een “Burton/Orange Rainy Day” colorway gekregen. Het is een wat warmere sneaker die het Moomin regenboogje bezit over de gehele bovenkant. Met hier nog bovenop wat suede overlays, zodat het wat doorschijnt.

Release info

Nog heel even dus, dan komen alle drie de sneakers online aankomende zaterdag 21 maart 2020. De LEGACY 96 ‘BURNT ORANGE’, ALBATROSS 82 ‘STELLAR’ en de ALBATROS KID ‘MARLIN’. De prijzen verschillen per sneaker, dus check onze releasekalender voor alle informatie die je nodig hebt. Ook voor andere sneakers kan je bij ons terecht.


Moomin X Karhu Albatross 82 'Stellar'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

KARHU X MOOMIN ALBATROSS 82 ‘STELLAR’ | F807009


Moomin X Karhu Legacy 96 'Burnt Orange'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

MOOMIN X KARHU LEGACY 96 ‘BURNT ORANGE’ | F806009


Moomin X Karhu Albatros Kid 'Marlin'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

MOOMIN X KARHU ALBATROS KID ‘MARLIN’ | F808007