Skip to content
Upcoming

Mallet. released 3 nieuwe colorways

12 april 2019 13:43
Mallet. released 3 nieuwe colorways

Eind maart bracht Mallet verschillende colorways uit van de “Lurus”. Nu zijn er vandaag 3 nieuwe colorways uitgekomen, 1 van de “Lurus” en twee colorways van de “Kingsland”

In februari bracht Mallet al verschillende colorways uit voor alle “BTLR” modellen. Ook bracht Mallet eind maart nieuwe colorways uit van de “Lurus”. Deze nieuwe colorways zijn allemaal onderdeel van de Spring/Summer ’19 collectie. Vandaag heeft Mallet opnieuw 3 nieuwe colorways uitgebracht. Echter zijn deze colorways alleen voor dames verkrijgbaar.

De details

Van de “Kingsland” zijn er 2 nieuwe colorways uitgekomen. Het “Kingsland” model komt in de kleuren zilver en brons. De upper is gemaakt van suède en de zool van rubber. Op de zijkant van de sneaker is het “Mallet.” logo gedrukt. Ook beschikt de nieuwe colorway over een rosé kleurige heelclip. De andere colorway heeft een bronze heelclip.

Van de “Lurus” is 1 nieuwe colorway uitgekomen. De upper is gemaakt van nubuck en van geperforeerd leer. De colorway bestaat uit de kleuren roze en grijs. Ook beschikt dit model over een heelclip in een zilveren kleur.

Wij verwachten dat deze sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn bij de Bijenkorf. Houd onze kanalen goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Mallet. Lurus

Prijs: €203,25
Colorway: Roze/Zilver


Mallet. Kingsland

Prijs: €203,25
Colorway: Zilver, Brons

Mallet Lurus
Mallet Lurus
Afbeeldingen: Mallet