Skip to content
Upcoming

UPDATE: New Balance en Levi’s kondigen een samenwerking aan

24 maart 2020 10:59
UPDATE: New Balance en Levi’s kondigen een samenwerking aan

UPDATE 24.03:
Zojuist is bevestigd dat de release van deze collab is verplaatst naar 24 april 2020. Tevens zal de release geheel online plaats vinden. Dit vanwege de huidige corona crisis.


Levi's X New Balance M1300

M1300LV · Prijs vanaf €203,-

Naar alle aanbieders

New Balance heeft dit jaar al verschillende samenwerkingen aangekondigd. Ook nu staat er weer een nieuwe samenwerking klaar. Dit is met niemand minder dan Levi’s. De samenwerking tussen de twee heeft een super toffe creatie opgeleverd. De colorway is verwerkt op de New Balance 1300. Dit is een logische keuze, want het model bestaat dit jaar 35 jaar! Er zijn elementen van beide merken duidelijk terug te zien op de sneaker!

De samenwerking tussen Levi’s en New Balance is ontstaan door de erkenning van de impact die beide hebben in de modewereld. Voor de samenwerking wilde de twee hun eigen elementen naar boven brengen, maar toch samen iets creëren.

Levi’s is een Amerikaans merk dat voornamelijk jeans produceert, daarnaast zijn er ook andere kledingstukken zoals rokken, jassen, riemen en andere accessoires. Het bedrijf bestaat al sinds 1853 en produceert sindsdien dan ook jeans. De broeken die Levi’s produceert zijn nog steeds populair en worden wereldwijd gedragen.

New Balance staat bekend om de sneakers. Ze hebben een groot aanbod aan sneakers, maar ook aan kleding. Het merk bestaat al sinds 1906 en sinds 1940 produceren zij sportschoenen. Er zijn veel verschillende modellen met verschillende colorways. Daarnaast hebben ze verschillende samenwerkingen gekend.

Levi’s X New Balance 1300 | Closer Look

De elementen van Levi’s valllen meteen op. Naast het bruin harige suède dat op de sneaker te zien is, zijn de overige delen met een jeans look afgewerkt. Dit is voornamelijk te zien op de tong van de sneaker en de toebox. De branding op de tong en de heel is oranje gekleurd, net als de ‘N’ op de zijkant van de sneaker. Verdere details zijn wit gekleurd, dit is op de veters, de lining en een deel van de zool.

Dit geweldige paartje is beschikbaar vanaf 24 april 2020 bij New Balance en geselecteerde New Balance retailers. Eerst zal deze samenwerking alleen in Japan verkrijgbaar zijn. Naar verwachting komt deze later ook in Europa, maar dat is nog niet officieel bevestigt. Aan de Levi’s X New Balance 1300 zal een prijskaartje van €200 hangen. Tot dat deze geweldige sneakers uitkomen, kan je ze hieronder bewonderen! Houd onze releasekalender en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven!


New Balance
Images by: New Balance