Skip to content
Newsfeed

Lapstone & Hammer onthult Dip-Dye ASICS GEL-KAYANO 14 pack

14 mei 2024 20:49
Lapstone & Hammer onthult Dip-Dye ASICS GEL-KAYANO 14 pack

Na de introductie van hun ‘Dip Dye’ collectie met de ‘Indigo’ GEL-NYC en GEL-1130 releases in februari 2024, komt de in Philadelphia gevestigde winkel Lapstone & Hammer met een nieuwe onthulling. Ze breiden hun samenwerking met ASICS uit met drie nieuwe kleurstellingen voor de ASICS GEL-KAYANO 14 die binnenkort zal worden uitgebracht.

De ‘Coffee,’ ‘Matcha,’ en ‘Ube’ ASICS GEL-KAYANO 14 zijn een eerbetoon aan de dagelijkse routine van mensen om de dag te beginnen met een cafeïnehoudend drankje. Elke kleurstelling vertegenwoordigt een ander ochtenddrankje en brengt een unieke vibe met zich mee.

Wat dit pack extra bijzonder maakt, is het handgemaakte dip-verfproces waardoor geen enkel paar precies hetzelfde zal zijn. Het bovenwerk komt in een combinatie van mesh en suède en is zorgvuldig met de hand geverfd. Naast deze drie kleurstellingen brengt Lapstone & Hammer ook de Indigo colorway terug, die bij de eerste samenwerking al enorm populair was.

Wat nog meer opvalt, is dat de sneakers verkrijgbaar zullen zijn in mannen en vrouwen maten. De mannenvarianten hebben een donkerdere uitstraling, terwijl de vrouwenmodellen een lichtere, meer levendige uitstraling hebben.

Het Lapstone & Hammer x ASICS GEL-KAYANO 14 ‘Dip Dye’ pack zal op zaterdag 18 mei 2024 alleen verkrijgbaar zijn in de Lapstone & Hammer winkel gelegen aan 1106 Chestnut Street in Philadelphia. En voor degenen die niet in de buurt wonen, zullen de overgebleven paren ook beschikbaar zijn op de website van Lapstone & Hammer om twaalf uur ’s middags (ET).

Ook Ronnie Fieg heeft de nieuwste samenwerking tussen Kith en ASICS onthuld. Check: Ronnie Fieg toont Kith x ASICS Gel-Lyte III ‘Seoul’.