Skip to content
Newsfeed

Deze modellen zijn nu te verkrijgen in de nieuwe ASICS collectie

1 januari 2024 15:00
Deze modellen zijn nu te verkrijgen in de nieuwe ASICS collectie

De sneakers van ASICS zijn tegenwoordig erg populair. Modellen als de GEL-KAYANO 14, GEL-NYC en GEL-NIMBUS 9 zijn met hun comfortabele en moderne designs erg geliefd bij vele sneakerliefhebbers. Recent heeft het Aziatische merk hun collectie uitgebreid met diverse colorways en modellen. Bekijk hier de nieuwe ASICS collectie.

ASICS nieuwe collectie

Sinds de oprichting door Kihachiro Onitsuka in 1949, is ASICS een populair merk op het gebied van hardloopschoenen en sportartikelen. ASICS staat al jaren bekend als het merk met de vooruitstrevende technologieën. Het gebruik van dynamische designs en lichte materialen maken de sneakers van ASICS een grote hit bij hardlopers.

Ondanks dat ASICS roots heeft liggen in de sportindustrie, zijn de designs tegenwoordig ook erg populair als lifestyle sneakers. Modellen als de GEL-SONAMA 15-50, GEL-NYC, GEL-NIMBUS 9 en vele andere zijn deze dagen erg in trek en verschenen recent in nieuwe colorways bij ASICS.

Hieronder enkele exemplaren uit de nieuwe ASICS collectie. Mocht je direct de collectie willen bekijken, klik dan op de knop hieronder. En mocht je meer berichten als deze lezen, bekijk dan snel de Sneakerjagers nieuwspagina.