Newsfeed

Kerwin Frost x adidas Forum Low wordt binnenkort gereleased

1 november 2021 13:45
Kerwin Frost x adidas Forum Low wordt binnenkort gereleased

Kerwin Frost komt met een nieuwe adidas Forum Low. De artiest heeft in het verleden al meerdere keren met het merk samengewerkt en staat bekend om zijn opmerkelijke modellen. De Forum Low heeft nog geen releasedatum.

Kerwin Forst x adidas Forum Low

Komiek en DJ Kerwin Frost komt met een nieuwe variant van de adidas Forum Low. Na de eerste beelden van de opvallende adidas Forum Hi komen de twee namen nu met een kleurrijke Low. Kerwin staat bekend om zijn bijzondere collabs. Zo bracht hij in 2021 ook de adidas Superstar ‘Superstuffed’ uit. Deze sneakers haalden hun inspiratie uit clownsschoenen en hadden een gewatteerde voering dat doet lijken alsof je voeten 5 maten groter zijn.

Ook de nieuwe Forum Low heeft een bijzondere look. De basis heeft een lichtblauwe kleur gekregen en het bovenwerk combineert de kleuren geel, rood, oranje en donkerblauw.

Een opvallend detail is de print op het middenpaneel. Hier zien we een cartoon van een beer, krokodil, hond en een blauw figuurtje. Of deze cartoon refereert naar Kerwin zelf, is niet bekend. Op de heel strap is ‘Kerwin Frost’ gedrukt in cartoon letters. Deze details zijn TPU op het model gestikt.

De middenzool van het paartje kleurt off-white. De buitenzool heeft een oranje kleur gekregen. Deze kleur komt ook terug op de hiel in het adidas Trefoil logo. De mudguards delen de kleuren donkerblauw en rood. De sockliner kleurt groen en contrasteert goed met de rest van het paartje.

De Kerwin Frost x adidas Forum Low heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt het paartje in 2021 verwacht.

Kerwin Frost x adidas Forum Low
Kerwin Frost x adidas Forum Low
Kerwin Frost x adidas Forum Low
Kerwin Frost x adidas Forum Low
Kerwin Frost x adidas Forum Low
The Turnover