Skip to content
Upcoming

Kerwin Frost en adidas ontwerpen de extra grote Superstar ‘Superstuffed’

23 augustus 2021 15:52
Kerwin Frost en adidas ontwerpen de extra grote Superstar ‘Superstuffed’

Kerwin Frost en adidas hebben een extra grote Superstar ontworpen. Dit klassieke model heeft een nieuw jasje gekregen en lijkt nu vijf maten groter.

Kerwin Frost

Kerwin Frost is een entertainer, DJ, presentator en cabaretier. Hij is geboren in 1995 in New York. Hij staat bekend om zijn streetstyle. Frost was de oprichter van de Spaghetti Boys. Dit was een YouTube collectief dat humoristische videos maakte over mode. Via dit platform is Kerwin beroemder geworden.

Velen zullen Frost kennen als streetstyle influencer. De keuzes die hij maakt met betrekking tot mode zijn vaak te zien en te lezen in de media. Op Paris Fashion Week 2019 was Frost gespot in een Moncler x Craig Green jas en is hiermee viraal gegaan. De kunstenaar Takashi Murakami staat achter de keuzes die Kerwin maakt en noemt hem zijn modeheld.

Kerwin Frost
Image by The Face

adidas CONFIRMED Members Week

De release van deze iconische samenwerking is onderdeel van adidas’ Members Week. In deze week zullen langverwachte releases plaatsvinden, waaronder deze met Kerwin. Naast de releases maak je kans op een Golden Ticket. Met deze ticket win jij gegarandeerd de loting van je volgende exclusieve paartje. Dit gebeurt allemaal van 23 tot 29 augustus.

In deze week zullen er ook samenwerkingen voorbij komen met Pharrell Williams en Jeremy Scott. Tijdens deze week zullen er exclusieve interviews beschikbaar zijn en leer je meer over de sneakers die jij dagelijks draagt. De Members Week bestaat omdat adidas wil laten zien hoe zeer zij al hun leden waarderen.

Bekijk het exclusieve interview met Kerwin Frost hier onder.

Kerwin Frost x adidas Superstar ‘Superstuffed’

De samenwerking tussen adidas en de streetstyle icoon, Kerwin, is in 2020 al aangekondigd. Na verschillende teasers te zien op de Instagram van Kerwin is de sneaker nu eindelijk te zien voor de hele wereld.

De SuperstarSuperstuffed‘ is geïnspireerd op de extra grote en komische schoenen die clowns dragen. De zijkanten van het bovenwerk zijn gewatteerd, waardoor het paartje vijf maten groter lijkt. Stel je hebt een maat éénenveertig, dan lijkt jouw voet de grootte van een maat zesenveertig.

Mijn eerste schoen met adidas is een absoluut meesterwerk. Dit is nog nooit eerder gedaan. Ik hoop dat deze schoenen mensen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren. Mainstream clownsschoenen!

Kerwin Frost tegen adidas

Kerwin houdt er van als kleding niet in verhouding is. Hij draagt vaak extra grote kleding voor een oversized uitstraling. Hierom is de verhouding van dit klassieke silhouet erg uit zijn verband getrokken.

Ondanks de gewatteerde zijkanten is de rest van de sneaker identiek aan de bekende Superstar. Het bovenwerk bestaat uit wit leer, met zwarte accenten op de drie strepen en op de heeltab. Op de zijkant en op de tong staat gouden branding. Op de doos en op de binnenzool is duidelijk aangegeven dat deze uitgave gaat om een samenwerking.

adidas Superstar 'Superstuffed'
Kerwin Frost x adidas Superstar 'Superstuffed'

De Kerwin Frost x adidas Superstar ‘Superstuffed’ komt uit op donderdag 26 augustus om 10:00 uur. De release zal plaatsvinden via de CONFIRMED app. Volg ons op Instagram en download de Sneakerjagers app voor het laatste sneaker nieuws.