Skip to content
Upcoming

Karhu geeft een vervolg aan het Hockey Pack

13 oktober 2020 10:14
Karhu geeft een vervolg aan het Hockey Pack

Een paar weken geleden heeft Karhu het Hockey Pack gereleased. Dit pack bevatten vijf sneakers en waren geïnspireerd op ijshockey, een sport waar veel heritage van het merk in ligt. Nu komt Karhu met een tweede deel van het pack. Dit Karhu Hockey Pack Part 2 zal de Fusion 2.0, Legacy 96 en de Synchron Classic bevatten.

Karhu ‘Hockey’ Pack Part 2

Hockey (ijshockey bij ons genoemd) speelt een belangrijke rol in het Finse leven. In Finland zijn er meer dan 300 ijsbanen en duizenden bevroren vijvers. Hockey is dan ook een groot onderdeel in de geschiedenis van Karhu. Vroeger produceerde het merk namelijk hockey uitrusting en sticks. In de hoogtijden van de hockeydivisie kwamen Antti-Jussi Tiitola (maker van ’s werelds eerste hockeysticks van glasvezel, oprichter van het merk “TITAN” en tevens ook de uitvinder van schoentechnologieën zoals Air Cushion, Fulcrum en Ortix) en Karhu bij één en bundelde de krachten samen. De samenkomst van Tiitola en Karhu bleek een gouden zet te zijn en de categorie werd buitengewoon succesvol. Om dit succes uit het verleden te vieren komt Karhu met het ‘Hockey Pack’.

Karhu Fusion 2.0 Hockey Pack Part 2

De Fusion 2.0 heeft een wit en navy blauwe colorway gekregen. De basis is gemaakt van mesh in een combinatie van lederen overlays. De bovenste helft is gemaakt van suède en heeft de navy blauwe kleur gekregen. Het onderste deel is wit gekleurd. Op de tong staat het Karhu logo met het Finnsport logo op de zijkant van de hiel.

Karhu Fusion 2.0 Hockey Pack 2 'Blue Wing'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Hockey Pack Part 2
Karhu Hockey Pack Part 2

Karhu Legacy 96 Hockey Pack Part 2

De Legacy 96 is een stukje kleurrijker. Het kleurenpallet is grijs, wit, groen en oranje. De basis is wederom gemaakt van mesh. De toebox en hiel zijn gemaakt van grijs suède terwijl wit leer zich bevind op de midfoot. De oranje kleur is terug te vinden rondom de enkel.

Karhu Legacy 96 Hockey Pack 2 'Gray Violet'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Hockey Pack Part 2

Karhu Synchron Classic Hockey Pack Part 2

De laatste sneaker is de Synchron Classic. Geperforeerd leer is geplaatst op de toebox. Cinnamon gekleurde suède panelen zijn geplaatst op de mudguard en hiel. Op de midfoot is donker blauwe suède en grijs leer te vinden. De Karhu branding is geplaatst op de tong, midfoot en hiel.

Karhu Synchron Classic Hockey Pack 2 'Cinnamon Stick'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Hockey Pack Part 2
Images by Karhu

Release

Het Karhu Hockey Pack Part 2 is vanaf vrijdag 16 oktober 00:00 uur bij diverse geselecteerde Karhu-retailers online verkrijgbaar. In onze releasekalender kan je per model deze geselecteerde Karhu-retailers vinden. Tevens vind je hier ook alle overige informatie per sneaker. Om geen enkele release te missen download je onze app. Deze vind je in de Apple App Store of in de Google Playstore.