Skip to content
Upcoming

Karhu voegt vier nieuwe colorways toe aan het ‘Mascot’ pack

14 april 2022 23:00
Karhu voegt vier nieuwe colorways toe aan het ‘Mascot’ pack

Het Karhu ‘Mascot’ pack krijgt vier nieuwe colorways. Op 25 maart 2022 werden de eerste vier colorways van het pack gereleased en nu krijgt het pack er vier nieuwe colorways bij. De tweede drop wordt op 15 april 2022 gereleased.

Karhu ‘Mascot’ pack

Het ‘Mascot’ pack zet de Finse sportbeer mascotte van Karhu in het zonnetje. De ‘Cheer Bear’ staat sinds 1960 symbool voor Karhu en komt terug in het logo van het Finse merk. De eerste drop van het ‘Mascot’ pack kwam met een eigen strip waarin de ‘Kris the Karhu Bear’ te zien was. In de tweede drop heeft de strip een deel twee gekregen.

Karhu Mascot pack

Karhu is Fins voor ‘beer’ en met het tweedelige pack brengt Karhu ode aan hun mascotte. Dit doet het merk met vier nieuwe sneakers. Zo komt het pack met een Aria 95 ‘Light Green’, Synchron Classic ‘Dawn Blue’ , Fusion 2.0 ‘Bright White’ en een Legacy 96 ‘Rust’.

Synchron Classic ‘Dawn Blue’ l F802668

Synchron Classic 'Dawn Blue'
Synchron Classic 'Dawn Blue'

Het eerste paartje uit het Karhu ‘Mascot’ pack 2.0, is de Synchron Classic ‘Dawn Blue’. De sneaker heeft een frisse colorway en heeft een lichtgrijze upper. De tong kleurt blauw en op het veterpand zijn bruine en zwarte overlays gezet. De kraag kleurt geel.

Synchron Classic 'Dawn Blue'

Op het middenpaneel komt het M-logo terug. Dit staat voor ‘Mestari’ wat meester betekend in het Fins. De overlays zijn van suède en geven de sneaker een chique uitstraling. De middenzool kleurt off-white. Op de tong komt de Karhu beer terug. Een ander opvallende detail is de veter die over de toebox loopt.

Karhu Synchron Classic 'Dawn Blue' - Mascot Pack 2

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy 96 ‘Rust’ l F806034

Karhu Legacy 96 Rust
Karhu Legacy 96 Rust

Het tweede paartje uit het Karhu ‘Mascot’ pack is de Legacy 96 ‘Rust’. De sneaker combineert verschillende materialen en heeft een mesh upper. De mudguard kleurt ‘Rust’ en is van suède. Op het middenpaneel zijn dynamische overlays geplaatst. Ook hier komt het M-logo terug.

Karhu Legacy 96 Rust

Op het veterpand en op de hiel komt het Karhu logo terug. De hiel heeft een okergele kleur gekregen en geeft de sneaker een frisse twist. De middenzool wordt ondersteund door de Air Cushion-technologie en kleurt beige.

Karhu Legacy 96 'Rust' - Mascot Pack 2

F806034 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Fusion 2.0 ‘Bright White’ l F804115

Karhu Fusion 2.0 'Bright White'
Karhu Fusion 2.0 'Bright White'

De Karhu Fusion 2.0 ‘Bright White’ heeft een lichte colorway. De sneaker kleurt wit en combineert beige en blauwe details op het bovenwerk. De neus kleurt beige en is van suède. De overlays en mudguard zijn van leer en kleuren wit. Op het middenpaneel is het M-logo in het donkerblauw gezet.

Karhu Fusion 2.0 'Bright White'

De Karhu Fusion 2.0 heeft een sportieve uitstraling. De middenzool heeft een dynamische look en kleurt beige. De Fusion 2.0 haalt inspiratie uit de hardloopschoen ‘Fusion’ uit 1996, wat terug te zien is in het silhouet van de sneaker. Op de tong is het Karhu beer logo gezet. Over het gehele design zijn perforatiegaatjes gezet die de sneaker helpen ademen.

Karhu Fusion 2.0 'Bright White' - Mascot Pack 2

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95 ‘Light Green’ l F803087

Karhu Aria 95 'Light Green'
Karhu Aria 95 'Light Green'

De vierde, en tevens laatste, colorway uit de tweede drop van het ‘Mascot’ pack, is de Karhu Aria 95 ‘Light Green’. De sneaker heeft een frisse look en combineert verschillende pastelkleuren. Op het middenpaneel zijn suède en leren overlays geplaatst. Deze kleuren rood, oranje en grijs.

Karhu Aria 95 'Light Green'

Op het middenpaneel komt het M-logo naar voren. Deze is hier in het oranje gezet en contrasteert mooi met de groene suède overlays. Op het veterpand is het Karhu logo gestikt. De veters hebben een gestreept motief gekregen en combineren de kleuren wit en oranje. Op de tong zien we het Karhu Aria embleem.

Karhu Aria 95 'Light Green' - Mascot Pack 2.0

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De drop

Het Karhu ‘Mascot’ Pack 2.0 wordt op 15 april gereleased. De twee delen van de ‘Kris the Karhu Bear’ comic zijn op de site van Karhu te lezen. Ook zal hier de drop plaatsvinden. De vier sneakers uit het pack komen met een costum shoebox waarop de Karhu beer te zien is.