Skip to content
Upcoming

Karhu Fushion 2.0 dropt 18 september in twee colorways

17 september 2020 15:46
Karhu Fushion 2.0 dropt 18 september in twee colorways

Het Finse sportmerk Karhu dropt morgen 2 nieuwe sneakers. De Karhu Fushion 2.0 komt, op vrijdag 18 september met twee nieuwe colorways: ‘Pale Aqua’ en ‘Reflective Pond.’ De sneakers worden steeds populairder. Lees hier onder alles over het merk, nieuwe colorways en de release!

Karhu is een Fins sportmerk opgericht in 1916. Karhu is de Finse vertaling voor beer. De beer is ook terug te zien in het logo. Het merk maakte hardloopschoenen voor zowel mannen en vrouwen. De hardloop sneakers zijn in 2009 gekozen als beste hardloopschoen, door Runner’s World Magazine. Ondertussen kennen we het merk vooral als een lifestyle sneakermerk en komen we hem steeds vaker tegen op straat.

Nieuwe Colorways

De Karhu Fushion 2.0 komt morgen met twee nieuwe colorways. De ‘Pale Aqua’ heeft verschillende tinten blauw en bruin. De sneaker heeft een speckled, witte midsole en een blauw, bruine zool. De veters van de Karhu sneaker matchen de midsole. De tweede colorway genaamd ‘Reflective Pond’ beschikt over oranje details. Het bovenwerk is gemaakt van donker groene, bruine en beige suede. De kleine oranje details maken de sneaker interessant. Ook bij deze colorway zien we een speckled, witte midsole en een tweekleurige onderzool. Benieuwd? Bekijk hier onder de foto’s!

De Release

Vrijdag 18 september staan deze Karhu Fushion 2.0 sneakers voor ons klaar. Beide colorways zijn bij meerdere retailers te verkrijgen. Deze vind je hier onder bij de passende sneaker. Zowel de ‘Pale Aqua’ als de ‘Reflective Pond’ zijn te koop vanaf €140.

Bekijk deze release en andere in onze Sneakerjagers releasekalender. Voor nieuwtjes en geheugen steuntjes zijn we ook te volgen op Instagram.

Karhu Fusion 2.0 'Pale Aqua'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 'Reflective Pond'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders