Skip to content
Upcoming

Karhu dropt aankomende vrijdag maar liefst 4 hartendieven

12 februari 2020 08:57
Karhu dropt aankomende vrijdag maar liefst 4 hartendieven

Heb jij niemand om Valentijnsdag mee te spenderen? Niet getreurd, het kan maar zo zijn dat jij jouw nieuwe liefdes tegemoet komt. Karhu dropt 14 februari maar liefst vier nieuwe colorways, alle vier zijn ze gelijk om 12 uur middernacht verkrijgbaar. Het zou maar zo kunnen zijn dat één (of meerdere) van deze beauty’s jouw hart stelen aankomende Valentijn.

Karhu geschiedenis

Karhu is een sportsmerk afkomstig uit Finland, vertaald naar het Nederlands betekent Karhu, beer. Zij verkopen al sportartikelen sinds 1916, een behoorlijke tijd al. Tot 1950 hadden ze drie strepen die hun logo moest voorstellen, ze hebben hem verkocht aan een merk in Duitsland. Hedendaags maken ze nog steeds gebruik van de drie strepen. Nu staan ze bekend om hun lichte hippe sneakers, gekke kleurencombinaties en kwalitatieve fijn lopende sneakers. Ze zitten comfortabel doordat het hele lichte schoenen zijn. De sneakers zijn gemaakt voor dames en heren.

De vier hartendieven

Vrijdag 14 februari is het zover, de veelbelovende vier colorways droppen middernacht. De Karhu Fusion 2.0 ‘Night Sky’ werd in 1996 omgeroepen tot beste hardloopschoen van de collectie. Om deze naam te houden hebben ze samengewerkt met de originele ontwerper. De sneaker bestaat uit verschillende kleuren. De schoen bestaat uit suede en nubbuck, de zool is van rubber.

Synchron classics ‘Luna Rock’ is één van de vier die vrijdag ook wordt uitgebracht. In 1980 maakte hij zijn debuut. In de jaren hebben ze wat aanpassingen gedaan, zo zijn ze nu duurzamer en comfortabeler. Tegenwoordig zijn ze de modernste hardloopschoenen. Hij heeft een zachte airunit waardoor je een zachte demping krijgt.

De legacy ‘Lunar Rock’ van Karhu kan je ook echt niet missen. De legacy komt oorspronkelijk uit 1996, hij is dan ook lang niet meer gezien of geproduceerd. Maar niet getreurd, ze zijn vanaf vrijdag weer back on stock. Ook deze schoenen worden vaak gebruikt voor hardlopen, tegenwoordig zie je ze toch vaker op straat.

De laatste maar zeker weten niet de minste, is de Aria 95 ‘Laurel Oak’ dit is ook een stijlvolle sneaker die je overal mee kan combineren.

Ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten.

Karhu Fusion 2.0 'Night Sky'


Karhu Fusion 2.0 'Night Sky'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Synchron Classics 'Luna Rock'


Karhu Synchron Classic 'Luna Rock'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Legacy 'Lunar Rock'


Karhu Legacy 'Lunar Rock'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 95 'Laurel Oak'


Karhu Aria 95 'Laurel Oak'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders