Skip to content
Upcoming

De Karhu ‘Catch Of The Day’ pack released vrijdag 8 maart 2019

5 maart 2019 13:18
De Karhu ‘Catch Of The Day’ pack released vrijdag 8 maart 2019

De Karhu ‘Catch Of The Day’ pack released vrijdag 8 maart 2019 en verschijnt met vier nieuwe colorways. De pack zal bestaan uit drie modellen. Zo verschijnt de Karhu Fusion 2.0 en de Karhu Synchron Classic elk in een ‘Buckthorn’ en komt de Karhu Synchron Classic in een ‘Ocean Dephts’ en ‘Jet Black’ colorway. Naast deze twee modellen komt er ook een Karhu Aria in een ‘Ocean Dephts’ colorway.

Karhu Fusion 2.0 ‘Buckthorn’

Op vrijdag 8 maart zal de Karhu 2.0 Catch Of The Day uitkomen in een ‘Buckthorn’ colorway. De colorway beschikt over een bovenwerk in de kleur ‘Buckthorn Brown’. Daarnaast zijn er een aantal details op het bovenwerk in een ‘Blue Flower’ kleur. Zo zijn de bovenste gaatjes voor de veters gekleurd in die kleur. Ook een vlak op het midden van de sneaker is ‘flower blue’ gekleurd. Daarnaast beschikt de sneaker over een neon groene outsole die onder een witte midsole zit. Diezelfde kleur groen is terug te zien in kleine details op het bovenwerk.

Karhu Fusion 2.0 Catch Of The Day 'Buckthorn'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Kahru 2.0 Catch Of The Day

Karhu Fusion 2.0 ‘Ocean Depths’

De Karhu Fusion 2.0 Catch Of The Day zal releasen in een ‘Ocean Depths’ colorway. Deze colorway lijkt qua kleurenschema erg op de ‘Buckthorn’ colorway alleen is de bruine kleur ingewisseld voor een ‘Ocean Depths’ kleur.

Karhu Fusion 2.0 Catch Of The Day 'Ocean Depths'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day ‘Buckthorn’

Ook de Karhu Synchron Classic zal in een ‘Buckthorn’ colorway releasen. Qua kleuren is hij natuurlijk hetzelfde als de Karhu Fusion 2.0. Echter is het silhouette wel anders. Ook heeft de outsole een donker blauwe kleur net als het suède vlak op de hak.

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day 'Buckthorn'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day ‘Jet Black’

Dezelfde Karhu Synchron komt in een ‘Jet Black’ colorway. Hier heeft de sneaker een kleurencombinatie van zwart, geel, wit grijs en blauw. Zo is de het grootste deel van het bovenwerk zwart gekleurd en heeft de mudgaurd een grijze kleur. Tenslotte zitten er gele en blauwe details op deze Karhu Synchron.

Karhu Synchron Classic Catch Of The Day 'Jet Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu 2.0 Catch Of The Day

Karhu Aria Catch Of The Day ‘Ocean Depths’

Ook de Karhu Aria komt vrijdag 8 maart in een ‘Ocean Depths’ colorway. Bij het Aria model is het de grijze kleur die de overhand heeft op het bovenwerk. Echter zitten er wel mooie blauwe details op het bovenwerk. Al met al echt een top colorway.

Karhu Aria Catch Of The Day 'Ocean Depths'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Alle modelen en colorways van Karhu zullen op de nacht van 7 op 8 maart om 00:00 releasen. Let wel op! Bij 5 Pointz zullen ze op 7 maar om 23:00 droppen in plaats van 00:00 door het tijdverschil met de UK.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.