Skip to content
Brand

Nieuwe releases van KARHU focust op de ‘The Forest Rules’

24 februari 2023 09:00
Nieuwe releases van KARHU focust op de ‘The Forest Rules’

Het Finse sneaker- en sportkleding merk KARHU komt in februari 2023 met nieuwe sneakers! De collectie zal uit drie verschillende forest-themed drops bestaan. In de eerste release zullen wij KARHU’s meest iconische modellen terugzien in earth toned-colorways. De eerste drop vindt plaats op 24 februari 2023.

De drie verschillende drops delen hetzelfde thema; ‘The Forest Rules’. KARHU wil men met deze releases aanmoedigen om de tent erbij te pakken en naar het bos te gaan. Het DNA van het merk ligt in de Finse bossen en dit brengt het merk terug in de collectie. Wel is het volgens KARHU belangrijk om je aan de regels van het bos te houden, zoals de naam van de collectie verklapt.

‘The Forest Rules’ release bestaat uit drie verschillende thema’s- wildlife, veiligheid en het intact houden van het bos.

De eerste drop is geheel toegewijd aan het genieten van alles wat het bos ons biedt met de gewenste etiquette. Het uitgangspunt van de eerste drop heeft een aantal simpele regels: kijk, maar raak niet aan, gebruik geen flits tijdens het fotograferen en ook niet onbelangrijk; deel nooit je eten met de dieren in het bos.

Synchron Classic Green Moss/India Ink

De KARHU Synchron Classic is een model dat oorspronkelijk in de jaren 90 geïntroduceerd werd. De Synchron Classic is echter sinds zijn eerste release helemaal ge-updated met vooruitstrevende materialen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een EVA zool en bestaat de upper uit premium suède.

Deze OG sneaker in een boskleurige colorway is op 24 februari 2023 beschikbaar.

Karhu Synchron Classic 'Green Moss'

F802677 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Fusion 2.0 Abbey Stone/pink Yarrow

De Fusion 2.0 eert het originele model uit 1996. Het Fusion model was toentertijd de beste hardloopschoen uit de collectie. Bij het terugbrengen van dit model heeft KARHU weer samengewerkt met de designer van de Fushion 1.0.

De Fushion 2.0 maakt gebruik van waterafstotende materialen, suède overlays en touw-achtige veters.

Karhu Fusion 2.0 'Abbey Stone'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Legacy 96 Green Moss/Jet Black

De Legacy 96 is een hardloop sneaker met een zool gemaakt van air cushioning technologieën. De overlays zijn gemaakt van suède en ook de colorway van deze sneaker haalt zijn inspiratie uit de kleuren van het bos.

Karhu Legacy 96 'Jet Black'

F806052 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

De eerste drop van de nieuwe KARHU sneaker collectie zal op 24 februari 2023 uitkomen. Bekijk hieronder nog even een paar officiële foto’s van de release.

Blijf op de hoogte van deze release en vele andere door onze release kalender regelmatig te checken!

KARHU schoenen uit een tent
KARHU sneaker met model met een been op een steen
Karhu sneakers terwijl twee modellen dichtbij elkaar zitten
KARHU sneaker uit een tent
KArhu sneaker met model
KARHU sneaker bij een tent