Skip to content
Newsfeed

Joe Freshgoods onthult New Balance 993 ‘Performance Art’ collectie

20 september 2022 20:35
Joe Freshgoods onthult New Balance 993 ‘Performance Art’ collectie

Joe Freshgoods heeft officieel zijn nieuwe project met New Balance onthuld. Deze keer heeft het duo hun creativiteit losgelaten op de 993. Eerder in september 2022 werd de collectie al geteased. Nu eind september 2022 heeft de designer drie pastelkleurige colorways onthuld op zijn Instagram. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

Terwijl we wachten op deze datum kunnen we alvast een blik werpen op de Joe Freshgoods x New Balance 993 ‘Performance Art’ collectie!

De New Balance 993 colorways hebben suède overlays die alle drie een aparte pastelkleur hebben gekregen. De ene komt in het blauw, de ander in het roze en de derde in het groen. Elk paartje bevat een vergeelde tussenzool en vetersluiting, wat zorgt voor een verouderde look. Een licht grijze kleur is geplaatst op de mesh basis. Daarnaast is de gedachten achter het ontwerp te lezen op de bijgeleverde ‘Performance Art’ labels.

Een releasedatum voor de Joe Freshgoods x New Balance 993 ‘Performance Art’ collectie is bij ons nog niet bekend. Meer informatie over deze datum wordt binnenkort verwacht, hou daarom de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, om up-to-date te blijven over deze release!

Joe Freshgoods x New Balance 993
Joe Freshgoods x New Balance 993
Joe Freshgoods x New Balance 993