Skip to content
Staff Picks

Hoge kortingen bij adidas tijdens Black Friday

25 november 2022 22:35
Hoge kortingen bij adidas tijdens Black Friday

adidas komt met hoge kortingen tijdens Black Friday. De kortingen kunnen oplopen tot wel 60%. Om de goedkope items te kunnen scoren hoef je niets te doen, er is namelijk geen kortingscode nodig! Je ziet de korting die je krijgt bij het artikel staan op de adidas website. Het aanbod bestaat uit items voor dames, heren en kinderen. Wees er snel bij, want de actie loopt maar tot en met 27 november 2022!

Op zoek naar inspiratie? Dan ben je hier op het juiste adres! Bekijk hieronder een aantal Black Friday items!

adidas Black Friday Dames

Adicolor Heavy Single Jersey T-shirt

Zwart Adicolor Heavy Single Jersey T-shirt IZQ56
Zwart Adicolor Heavy Single Jersey T-shirt IZQ56

Als eerste hebben we dit Adicolor T-shirt, een minimalistisch shirt die bij iedere outfit past door de zwarte kleur. Het maakt niet uit naar welke gelegenheid je gaat, je kunt dit shirt casual of chic dragen.

Adicolor Classics Fleece sweatshirt

Beige Adicolor Classics Fleece Sweatshirt
Beige Adicolor Classics Fleece Sweatshirt

Als je op zoek bent naar comfort, dan is dit Adicolor Classics Fleece sweatshirt wat voor jou! De sweatshirt is ideaal om over een T-shirt aan te trekken. Daarnaast houden de zakken je handen warm en blijft je telefoon binnen handbereik.

Adicolor Classics Firebird trainingsbroek

ADICOLOR CLASSICS FIREBIRD PRIMEBLUE TRAININGSBROEK
ADICOLOR CLASSICS FIREBIRD PRIMEBLUE TRAININGSBROEK

De Adicolor Classics Firebird trainingsbroek is al jaren een classic en is met zijn relaxed fit een must voor iedere kledingkast. De broek kleurt zwart en heeft witte strepen op de broekspijpen. Op de heup is het adidas Trefoil logo gestitched. De broekspijpen zijn met ritsen te verstellen.

Puffer Jack

Blauw Puffer Jack
Blauw Puffer Jack

Deze jas met luxe polar-fleece houdt je warm tijdens de koude dagen. Daarnaast is de jas ook nog eens milieuvriendelijk, deze is namelijk gemaakt met gerecycled materiaal dat afkomstig is van post-consumer restafval en productieafval zoals snijresten.

adidas Continental 80 Stripes

adidas Continental 80 Stripes
CONTINENTAL 80 STRIPES SCHOENEN

De adidas Continental 80 Stripes heeft een klassiek silhouet. De sneaker kleurt wit en heeft een leren bovenwerk. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien. Op de tong komt het Trefoil logo naar voren. Het lage model is goed te combineren in verschillende outfits.

adidas Black Friday Heren

Studio Lounge T-shirt

Bruin Studio Lounge T-shirt
Bruin Studio Lounge T-shirt

Voor de heren hebben we als eerste het Studio Lounge T-shirt. Door de standaard pasvorm kun je het shirt dragen voor een nette maar ook voor een casual outfit. Het shirt heeft een minimalistisch design met het adidas logo op de borst. De bruine kleur sluit goed aan op het seizoen!

Rekive sweatshirt

Zwart adidas Rekive Sweatshirt
Zwart adidas Rekive Sweatshirt

Als tweede hebben we een sweatshirt die gemaakt is van zachte French Terry badstof, waardoor deze trui je optimaal comfort kan bieden. De iconische 3-Stripes zijn geplaatst rondom de mouwen en een adidas Trefoil-logo is te zien op de borst, wat een sporty look geeft aan je outfit.

Adicolor Classics Cutline broek

Blauw Adicolor Classics Cutline Broek
Blauw Adicolor Classics Cutline Broek

Deze trainingsbroek heeft een strakke pasvorm, 3-Stripes en enkelritsen. Door de enkelritsen is de broek gemakkelijk aan- en uit te trekken. Daarnaast is er voor de productie Parley Ocean Plastic gebruikt.

Padded Puffer capuchonjack

Zwart Padded Puffer Capuchonjack
Zwart Padded Puffer Capuchonjack

Natuurlijk moeten ook de heren warm blijven tijdens de winter, daarom hebben we deze Padded Puffer jacket uitgekozen. De jas heeft een warme voering, capuchon en een binnenzak.

ZX 2K BOOST 2.0

Grijs ZX 2K Boost 2.0 Schoenen
Grijs ZX 2K Boost 2.0 Schoenen
Grijs ZX 2K Boost 2.0 Schoenen

Als laatste hebben we de ZX 2K BOOST 2.0, de sneaker biedt dankzij de BOOST-technologie in de zool ultiem comfort bij al je dagelijkse bewegingen. Door de grijze kleur past de schoen mooi bij iedere look!

Dit waren een aantal items uit de Black Friday sale bij adidas! Het team van Sneakerjagers wenst je veel plezier met shoppen! Benieuwd naar inspiratie? Volg dan vooral @outfitbysneakerjagers op Instagram!

Voor meer kortingsacties kun je de Sneakerjagers Black Friday Guide bekijken!