Skip to content
Upcoming

Gucci Screener Sneaker krijgt een make-over

3 mei 2019 13:55
Gucci Screener Sneaker krijgt een make-over

Gucci heeft opnieuw zijn Screener Sneaker een make-over gegeven. Het opkomende model heeft nu een kersen make-over gehad. Deze sneaker is ook onderdeel van de Spring/Summer 19 collectie. Gucci heeft voor de SS19 collectie al veel verschillende soorten Screener sneakers uitgebracht. Eerder bracht het merk de Screener sneaker met een aardbeien print uit.

De details

Het Italiaanse merk Gucci, heeft zijn Screener Sneaker een leuke, schattige make-over gegeven. De sneaker beschikt nu over een 3 geel kleurige afneembare kersen op elke sneaker. Ook hangen boven deze 3 kersen 3 blaadjes. Het is gemonteerd op de veters. Verder is de sneaker gemaakt van een mix van geperforeerd leer en nubuck. Ook beschikt het model over een gedragen effect. Op de tong staat het bekende Gucci logo en op de voorkant staat een GG logo. De sneaker beschikt natuurlijk ook over de kenmerkende groen/rode strepen op de zijkanten van de sneaker.

Het is mogelijk om vanaf nu de Screener sneaker met kersen te shoppen via de website van Farfetch. Echter hangt er wel een prijskaartje van €980,- aan dit model. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de sneaker. Wil je op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Houd dan goed onze kanalen in de gaten.


Gucci Screener Sneaker
Gucci Screener Sneaker
Gucci Screener Sneaker
Images by Gucci