Skip to content
Newsfeed

Pharrell Williams toont eerste beelden Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot

18 januari 2024 09:39
Pharrell Williams toont eerste beelden Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot

De eerste beelden van een Louis Vuitton x Timberland collab zijn opgedoken. In de aanloop naar Paris Fashion Week, die in de week van 16 tot en met 21 januari 2024 plaatsvindt, werden de eerste beelden van een monogram boot getoond. Louis Vuitton Creative Director Pharrell Williams zal de gehele collectie tonen tijdens de runway op 16 januari 2024.

Louis Vuitton 2024

De maand januari staat geheel in het teken van mode. In de week van 12 tot en met 16 januari worden de menswear collecties van merken als Fendi, Gucci, Stone Island en velen meer getoond tijdens de fashion week in Milaan. De week daarop is Parijs aan de beurt, en in de laatste week van 2024 tonen diverse kledingmerken hun collecties in Miami.

In de afgelopen dagen werden al de eerste beelden getoond van de opkomende collectie van Louis Vuitton. Nadat Pharrell Williams vorig jaar het stokje overnam van Virgil Abloh, die eind 2021 plots overleed, toont de Creative Director aanstaande dinsdag zijn tweede Louis Vuitton menswear collectie in Parijs.

Evenals Pharrell’s debuutcollectie, die sinds begin deze maand online te verkrijgen is, lijkt ook de opkomende collectie geïnspireerd te zijn op de streetwear cultuur. Op het BTS-account van Louis Vuitton (@skateboard) toonde Pharrell de eerste beelden van de Louis Vuitton x Timberland 6-Inch Boot, die het Louis Vuitton monogram gebruikt.

De boot heeft een cognacbruine kleur en is gemaakt van premium leer. Op de binnenkant van de tong verschijnt het Louis Vuitton monogram dat gekenmerkt wordt door de welbekende ‘LV’. De boot lijkt het monogram ook terug te brengen op de hiel en buitenzool. Met het design combineert Pharrell high-end fashion en steetwear op een ware cult classic.

Louis Vuitton 2024
@skateboard
Louis Vuitton 2024

Naast de Timberland boot toonde Pharrell ook de eerste beelden van een jack dat erg doet denken aan het werk van Carhartt WIP. Bekijk de eerste beelden van de Louis Vuitton collectie hieronder. Mocht je benieuwd zijn naar de runway, tune dan in op 16 januari 2024 om stipt 20:00 uur.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer Paris Fashion Week 2024 nieuws.

Louis Vuitton x Timberland 6 Inch Boot
Louis Vuitton x Timberland 6 Inch Boot
Louis Vuitton x Timberland 6 Inch Boot