Skip to content
Newsfeed

Ghica Popa komt voor het eerst samen met KangaROOS

1 september 2023 08:00
Ghica Popa komt voor het eerst samen met KangaROOS

KangaROOS slaat voor het eerst de handen in een met kunstenaar Ghica Popa. De artiest staat bekend om zijn vooruitstrevende designs. Volgens Sneaker Freaker behoort Popa tot de top 10 sneaker designers. Voor de eerste samenwerking met KangaROOS komt de artiest met een opvallend design. De sneaker wordt op 14 september 2023 in Hamburg, Duitsland gereleased.

Ghica Popa komt met zijn eerste sneaker collab. In 2013 kwam de artiest met zijn eerste sneaker project ‘Space Vehicles’ dat meteen opgemerkt werd door platforms Hypebeast, Complex, Highsnobiety en anderen. Zijn werk bereikte een wereldwijde dimensie en leidde tot samenwerkingen met merken als Gucci, Ray-Ban, Casio, Jeff Staple en sneakerwinkels wereldwijd.

Nu komt de artiest samen met KangaROOS in de ‘Out of this World’ collab. De sneaker doet de naam goed recht. Het bovenwerk komt met de welbekende graphics van Popa in de kleuren grijs en beige. Het getekende universum op het bovenwerk is zorgvuldig versierd met gedetailleerde ruimtevoertuigen en eigenzinnige personages.

Het KangaROOS Ultimate silhouet heeft een strak design. Het bovenwerk gebruikt premium materialen, waaronder mesh, nubuck- en nappaleer. Daarnaast gebruiken de zool, sockliner en kraag gerecyclede materialen. De sneaker is 100% handgemaakt in de Hummel&Hummel Schuhmanufaktur fabriek in Duitsland.

De Ghica Popa x KangaROOS Ultimate ‘Out of this World’ collab dropt op 14 september 2023 tijdens een release event in Hamburg, Duitsland. De wereldwijde release staat gepland op 15 september 2023. Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Ghica Popa x KangaROOS
Ghica Popa x KangaROOS
Ghica Popa x KangaROOS
Ghica Popa x KangaROOS
Ghica Popa x KangaROOS
Ghica Popa x KangaROOS