Skip to content
Upcoming

Gucci Rhyton sneaker krijgt een tijger make-over

6 maart 2019 15:59
Gucci Rhyton sneaker krijgt een tijger make-over

Kort geleden bracht Gucci samen met NY Yankees een collab uit van de Rhyton sneaker. Nu heeft Gucci opnieuw de Rhyton sneaker een make-over gegeven door een tijger op de zijkanten te plaatsen.

Gucci werd in 1921 opgericht door Guccio Gucci. In 1953 overleed Guccio Gucci en zijn drie zonen namen het bedrijf over. Toen de kleinzoon van de oprichter het mode-imperium overnam in 1983 ging Gucci bijna failliet. Er moest ingegrepen worden dus stelde Gucci Tom Ford als ontwerper aan in de jaren ’90. Hierdoor kwam Gucci weer helemaal terug. Tegenwoordig is Allesandro Michele de creative director bij Gucci.

De details

Gucci’s Rhyton sneaker is in Italië gemaakt van zwart leer. De tijger op de zijkanten van de sneaker is oranje/rood gekleurd met grote, scherpe hoektanden. De zool is gemaakt van rubber. Als finishing touch staat er op de tong en achterop de hiel “Gucci”.

De Rhyton sneaker met tijgerprint is verkrijgbaar via de Gucci webshop en via Farfetch voor €790,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Rhyton sneaker met tijgerprint

Prijs: €790,-
Colorway: Zwart
Stylecode: 548635 DRW00 1000

>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Gucci shoppen? Klik hier <<

Gucci Rhyton sneaker tijger
Gucci Rhyton sneaker tijger
Gucci Rhyton sneaker tijger
Gucci Rhyton sneaker tijger
Afbeeldingen: Gucci