Skip to content
Upcoming

First Look: Air Jordan 6 “Cactus Jack”

4 februari 2019 13:02
First Look: Air Jordan 6 “Cactus Jack”

Travis Scott liet met zijn optreden op 3 februari tijdens de Super Bowl een nieuw project met Jordan zien. Dit is de Air Jordan 6 “Cactus Jack”. Maroon 5 trapte af met een fragment van SpongeBob Squarepants. Daarna werd Travis Scott uitgenodigd om zijn hit single “Sicko Mode” te performen. Bij dit optreden droeg Travis Scott de nieuwe Air Jordan 6. Dit is een nieuwe release die uit gaat komen tijdens de zomer van 2019. Afgelopen januari had Travis Scott al een eerdere samenwerking met Jordan. Dit was de Air Jordan 33. Nu komen ze met de Air Jordan 6 “Cactus Jack”.

De Air Jordan 6 ”Cactus Jack” heeft een basis van een olijf groene kleur. De zool is voornamelijk zwart gecombineerd met wit. Daarnaast zijn er ook wat kleine rode details toegevoegd. Het zakje aan de zijkant van de sneaker is iets opmerkelijks. Dit hebben wij nog niet eerder gezien.

De releasedatum van de Air Jordan 6 ”Cactus Jack” is niet exact bekend. De sneaker zou ongeveer rond de zomer van 2019 uit gaan komen. De prijs moet nog bekend gemaakt worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 6 ”Cactus Jack”

Releasedatum: zomer 2019
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: Medium Olive/Black-Sail-University Red

Air Jordan ''Cactus Jack''
Air Jordan 6 ''Cactus Jack''
Images by: rayscorruptedmind