Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de fragment design x Nike Zoom Spiridon

27 oktober 2023 11:18
Eerste beelden van de fragment design x Nike Zoom Spiridon

De Nike Zoom Spiridon, die we voor het laatst eind 2018 zagen, lijkt weer terug te keren. En deze keer dankzij de inspanningen van de godfather of streetwear, ofwel Hiroshi Fujiwara! Alles wat we tot nu toe weten over de fragment design x Nike Zoom Spiridon lees je hieronder.

Het is alweer een paar jaar geleden sinds we voor het laatst een samenwerking zagen tussen Hiroshi Fujiwara’s fragment design en Nike. En nu blijkt dus dat ze een speciale editie van de Zoom Spiridon gaan lanceren in 2024.

Zijn eerdere werk met Nike is geliefd bij veel sneakerheads, waarbij je kunt denken aan verschillende Air Jordan 1 projecten en hun samenwerking met CLOT voor een speciale Dunk Low.

De FRGMT x Nike Zoom Spiridon is doordrenkt met de iconische koningsblauwe kleur van het merk, wat het volledige bovenwerk domineert. Dit wordt gecombineerd met zacht suède op het spatbord en duurzaam nylon ter vervanging van het gebruikelijke luchtdoorlatende gaas. Onder de doorzichtige laag zijn de veterogen te zien, en wanneer ze volledig zijn bedekt, is de Zoom Spiridon bijna onherkenbaar. Toch is de sneaker goed te herkennen door het opvallende ontwerp van de middenzool.

Verder is het FRGMT-logo prominent aanwezig op de tong met geborduurde letters en siert het tevens de rubberen buitenzool. Verder bevindt de karakteristieke technische belettering zich op de hielband die om de treklus is gewikkeld.

In 2024 zullen wij waarschijnlijk nog meer van dit silhouet gaan zien. Travis Scott heeft bijvorbeeld een Nike Sharkidon Colorway in Mocha geteased en we verwachten dat de OG retro Zoom Spiridon terugkeert in 2024.

Op dit moment is er nog geen officiële release informatie beschikbaar van de fragment design x Nike Zoom Spiridon. Houd daarom onze Instagram en nieuwspagina in de gaten voor updates, want we verwachten dat er binnenkort meer details worden vrijgegeven!

fragment design x Nike Zoom Spiridon
fragment design x Nike Zoom Spiridon
fragment design x Nike Zoom Spiridon
fragment design x Nike Zoom Spiridon buitenzool
fragment design x Nike Zoom Spiridon on feet
fragment design x Nike Zoom Spiridon details
fragment design x Nike Zoom Spiridon