Skip to content
Newsfeed

Fragment Design x CLOT x Nike brengen nieuwe Dunk Low uit

11 maart 2023 09:23
Fragment Design x CLOT x Nike brengen nieuwe Dunk Low uit

Nike, Fragment Design en CLOT zijn terug met een nieuwe samenwerking. Na de Nike Air Force 1 is het nu de beurt aan het Dunk Low silhouet! Helaas is er nog geen release datum bekend voor de Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low maar, we zullen de sneaker hoogstwaarschijnlijk ergens in 2023 zien.

Fragment Design is opgericht door de Japanse designer en kunstenaar Hiroshi Fujiwara. CLOT daarentegen is een Hong Kong based streetwear brand. Als deze merken samenwerken kan het niks anders betekenen dan een sneaker met een high fashion uiterlijk, en dat heeft deze Dunk zeker!

De Fragment Design x CLOT x Nike Dunk Low komt net als zijn Air Force voorganger in een upper met traditioneel Chinees geïnspireerd motief. Het motief komt in een witte kleur van een soort zijde materiaal. De overige delen van de upper bestaan uit zwart leer. Een kenmerkend detail van de sneaker is te zien op de heel tab. Op de linker heel tab zie je in plaats van het Nike logo, CLOT staan en op de rechter FRGMT. De Fragment x CLOT x Nike Dunk Low wordt afgemaakt door een wit transparante zool.

Voor nu is er nog geen release datum bekend voor deze Nike Dunk Low, echter kunnen we de sneaker waarschijnlijk ergens verwachten in 2023. Houdt onze release kalender in de gaten voor meer informatie over deze release en vele andere!

Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low de sneakers op een witte achtergrond
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low sneaker van de rechterkant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low bovenaanzicht
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low achterkant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low sneaker van de linker kant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low onderkant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low detail hiel
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low detail shot van de neus van de schoen
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low schoenen doos