Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Fragment x Clot x Nike Dunk Low ’20th Anniversary’

13 juni 2023 09:45
Release reminder: Fragment x Clot x Nike Dunk Low ’20th Anniversary’

Nike, Fragment Design en CLOT zijn terug met een nieuwe samenwerking. Na de Nike Air Force 1 is het nu de beurt aan het Dunk Low silhouet! De sneaker viert het 20-jarige bestaan van CLOT. De colorway is op 14 juni 2023 te verkrijgen bij diverse retailers.

Fragment Design is opgericht door de Japanse designer en kunstenaar Hiroshi Fujiwara. CLOT daarentegen is een Hong Kong based streetwear merk, opgericht door Edison Chen in 2003. Wanneer deze twee merken samenwerken kan het niets anders betekenen dan een sneaker met een high fashion uiterlijk, en dat heeft deze Dunk Low zeker!

De Fragment Design x CLOT x Nike Dunk Low’20th Anniversary’ komt net als zijn voorganger, de Air Force 1, met een traditioneel Chinees geïnspireerd motief op het bovenwerk. Het CLOT’s iconische Silk Royale motief komt in een witte kleur en is van zijde materiaal. De overige delen van de upper bestaan uit zwart leer.

Een kenmerkend detail van de sneaker is te zien op de heel tab. Op de linker heel tab zie je in plaats van het Nike logo, CLOT staan en op de rechterkant is ‘FRGMT’ geplaatst. De Fragment x CLOT x Nike Dunk Low komt met een witte, translucent zool.

De Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low ’20th Anniversary’ wordt op 14 juni 2023 gereleased. Bekijk de sneaker in de releasekalender en ontdek waar je de sneaker kunt scoren.

Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low de sneakers op een witte achtergrond
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low sneaker van de rechterkant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low bovenaanzicht
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low achterkant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low sneaker van de linker kant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low onderkant
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low detail hiel
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low detail shot van de neus van de schoen
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low schoenen doos