Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de fragment design x Nike Air Force 1 Low

15 november 2023 17:03
De eerste beelden van de fragment design x Nike Air Force 1 Low

Nike komt opnieuw samen met fragment design. De twee namen hebben in het verleden al vaker samengewerkt en kwamen dit jaar nog met de Nike Dunk Low ’20th Anniversary’, samen met CLOT. De Air Force 1 Low verschijnt in een witte colorway. Bekijk de eerste beelden hier.

Hiroshi Fujiwara, oprichter van het Japanse label fragment design, werkt opnieuw samen met Nike. Het merk is een welbekende naam bij streetwear liefhebbers wereldwijd en verscheen ook al in samenwerkingen met Converse, Levi’s, CLOT, Carhartt WIP en velen meer. Voor de volgende samenwerking wordt het Air Force 1 Low model gebruikt.

De Air Force 1 Low verschijnt in een all-white colorway. De sneaker blijft dicht bij het originele design van de Air Force 1 Low, maar komt met enkele details op de hiel en middenzool. Op de zool is ‘FRGMT’ geplaatst, naast het ‘AIR’ logo. Op de hiel is het bliksemschicht-logo geplaatst.

Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder. Het is nog niet bekend wanneer de fragment design x Nike Air Force 1 Low ‘White’ dropt. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

fragment design x Nike Air Force 1 Low
fragment design x Nike Air Force 1 Low